Haberler

Kızılcık Şerbeti'ne damga vuran sahne! Çimen yasak aşkıyla imam nikahı kıyıp tesettüre girdi

Güncelleme:

Her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti'nin son sahnesinde Çimen, yasak aşk yaşadığı evli ve iki çocuk babası Gökhan ile imam nikahıyla evlendi. Ailesine evlilik haberini vermek için eve gelen Çimen'in tesettüre girmesi herkesin ağzını açık bıraktı.

Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrolünde yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin dün akşam yayınlanan bölüme Çimen'in ani evliliği damga vurdu.

Bir süredir kendisinden yaşça büyük iş insanı Gökhan'la aşk yaşayan Çimen, sevgilisinin evli ve iki çocuklu olduğunu öğrendi. Çimen'in Gökhan'ın eşine giderek yaşananları anlatması aileyi karıştırdı. Babasından azar işiten ve tokat yiyen Gökhan, ailesinin isteği üzerine Çimen ile imam nikahıyla evlenmek için harekete geçti. Gökhan'ın "Eşimden boşanacağım ama görüşmemiz için imam nikahı kıymamız lazım" demesine inan Çimen, teklifi kabul etti. Gökhan ile imam nikahıyla evlenen Çimen, sevdiği adam için bir de tesettüre girdi. Ailesine evlilik haberini vermek için eve gelen Çimen'in tesettüre girdiğini gören Doğa, Kıvılcım ve Sönmez Hanım'ın ağzı açık kaldı.

Kızılcık Şerbeti'ne damga vuran sahne! Çimen yasak aşkıyla imam nikahı kıyıp tesettüre girdi

Kızılcık Şerbeti'ne damga vuran sahne! Çimen yasak aşkıyla imam nikahı kıyıp tesettüre girdi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Çocuk Televizyon Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

Huseyin Yilmaz:

Artik biri bu dizi icin birseyler yapmali. Yanlis gondermeler ve hep kotu izlenim

65
2
yanıtYanıtla
JY:

21. YUZYILDAYIZ IMAM NIKAHI, TESETTUR GIBI ORTA CAGDAN KALMA SEYLER KALKMALI ARTIK.

8
47
yanıtYanıtla
Kralçıplak:

Ortaçağdan kalanlar sen ve senin gibilerin zihniyetidir

yanıt13
yanıt4
Arzu Akdemir:

Ne kadar cahilsin.hemde kör cahil kaç yaşinda isen boşa yaşamissin. Tesettur herhangi bir çağdan kalma değil.Allahin ayeti ile inmiştir.biraz araştirmaci olun müslüman değişmenizde doğrulari bilmek gerekli kafanizi kuma gömmeyin

yanıt27
yanıt4
M E:

Çok saçma değil mi. Ne yani tesatur turban kötü birşey mi anlamadım ?

33
17
yanıtYanıtla
Öznur:

Bu tür dizileri kötü niyetli buluyorum. Böyle imam nikahı kabul olmaz. Yanlışa din kılıfı uydurulup metreslik normal gösterilemez. Bizim gibi okumayan toplumlar tarihi ve dinini dizilerden öğrendiklerini sanıyorlar. Etraf çok bilmiş cahil dolu

26
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title