Haberler

Kızılcık Şerbeti'nde mest eden Atatürk sahnesi: Aksesuar değil o

Güncelleme:

Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde Atatürk ile ilgili bir sahne büyük ses getirdi. Evrim Alasya'nın canlandırdığı Kıvılcım karakterinin holdingdeki odasına Atatürk portresi koyması ve bu durumun bir çalışan tarafından "aksesuar" olarak nitelendirilmesi üzerine Kıvılcım'ın verdiği yanıt sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kullanıcılar, "Diziyi izlemiyorum ama sırf şu sahne için tebrikler" şeklinde yorumlar yaptı.

Ekranların en çok izlenen yapımlarından bir olan Kızılcık Şerbeti'nden yine çok konuşulacak hamle. Show TV'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı dizinin dün gece yayınlanan 63. Bölümünde çok tartışılacak bir sahne yer aldı.

ATATÜRK SAHNESİ OLAY OLDU

Her bölümüyle büyük ses getiren dizinin son bölümüne "Atatürk" sahnesi damga vurdu. Evrim Alasya'nın canlandırdığı Kıvılcım karakterinin o anlarına beğeni yorum yağdı.

"AKSESUAR DEĞİL O"

Dizideki Kıvılcım karakterinin odasına Atatürk portresi koyması bir çalışan tarafından "aksesuar" olarak nitelendirildi. Kıvılcım karakteri ise "Aksesuar değil o. Her şirkette olması gereken bir portre. Ben buraya geçici geldim bir süre sonra çalışıp gideceğim ama o hep burada kalacak. Alışsanız iyi olur" şeklinde bir yanıt verdi.

YORUM YAĞDI

Büyük ilgiyle takip edilen dizideki bu sahneye "Kıvılcım Arslan diyeceksiniz! Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük savunucularından. Helal olsun sana kadın", "Kıvılcım'dan razıyım ben", "Diziyi izlemiyorum ama sırf şu sahne için tebrikler" gibi yorumlar yapıldı.

Haberler.com / Şahin Solak - Magazin

Mustafa Kemal Atatürk Kızılcık Şerbeti Evrim Alasya Magazin Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

500

Yorumlar (20)

Sinan Bulduk:

Çal orkestra , çıktık bla bla bla , on yılda bla bla bla..

71
228
yanıtYanıtla
Ömer Çelik:

Atatürkü sevmeyen münkirdir, nankördür.

181
89
yanıtYanıtla
Yusuf Bilmez:

Kemalizmin arkasına sinip islama küfredenler neci oluyor? Sevmeyi dayatan Kemalistler önce saygı göstermeyi öğrensinler.

yanıt32
yanıt63
sade vatandaş:

Atatürk ülkelerin çoğunda şerefine yapılmış anıtları olan karşısında esas duruşa geçilip düşmanları tarafından bile saygıyla anılan mazlum milletlerin örnek aldığı büyük,asker bir devlet adamıydı birleşmiş milletlerin büyük devlet adamları içinde dünyada yalnız Atatürk için anma yılı ilan etmişti o tel maşa değil, gerçek bir dünya lideriydi onlar iki gün sonra unutulup yok olup gidecekler o ise devamlı hatırlanıp saygı ile anılacak karın ağrıları ondan

132
71
yanıtYanıtla
Abdullah KARAMAN:

nedense en çok sözde savaştığı düşmanları tarafından seviliyor.

yanıt166
yanıt140
Abdullah KARAMAN:

Kıvılcım diziden çıkarsa dizi çok daha güzel olacak. Çünkü dizideki rolünde insanları ayrıştırıyor, Türkiye'de yaşayan sadece bir kitleyi övüyor diğerlerini cahil gösteriyor.

95
63
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

karın ağrınız çok değilmi derviş mehmetler şeyh saittler iskilipli atıflar en çok sevdiğiniz mübarek zatlar olmalı

yanıt51
yanıt49
akrep kral:

ne rol veriliyorsa onu oynuyor element uydurma

yanıt17
yanıt4
JokerAllame:

boşver kafanı çok yorma sen ABDUŞŞŞ :))))

yanıt2
yanıt1
İlhan Fırat:

Türkiye ‘ de bizim , osmanlıda bizim , ğöktürklerde bizim , hunlarda bizim , uygurda , kıpçakda , oğuzda hepsi bizim. Bölücülük ayrımcılık yapmadan sahip çıkalım.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title