Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ ve ünlü oyuncular caretta carettaları denize kavuşturdu

Güncelleme:

Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ve oyuncu arkadaşlarıyla beraber Antalya'da yavru caretta carettaların denize ulaşmasını sağladı. Tatlıtuğ'a Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı'nın oğlu Can da eşlik etti.

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, nesli tükenmekte olan deniz kaplumbağalarının korumaya alınmasının amaçlandığı projeye katıldı.Tatlıtuğ ve Dizer, 2 günlük kampta, kumsaldaki 64 yavru kaplumbağayı tek tek yuvalarından çıkarıp, denize ulaşmasını sağladı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve ünlü oyuncular caretta carettaları denize kavuşturdu

DENİZE ULAŞMALARINI İZLEDİ

Duyarlı oyuncu Tatlıtuğ ve eşine oyuncu arkadaşları Sedef Avcı ile Kıvanç Kasabalı da katıldı. Kıvanç Tatlıtuğ kumu kazarken hareketlilik olduğunu ve kazdıkları noktada caretta caretta olabileceğini söyledi. Tam o sırada Tatlıtuğ'un eline gelen yavru caretta carettalar ekibi sevince boğdu. Duyarlı oyuncular caretta carettaların deniz ulaşmasını izledi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve ünlü oyuncular caretta carettaları denize kavuşturdu

Kıvanç Tatlıtuğ ve ünlü oyuncular caretta carettaları denize kavuşturdu

Kıvanç Tatlıtuğ ve ünlü oyuncular caretta carettaları denize kavuşturdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kıvanç Kasabalı Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer Sedef Avcı Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (14)

BRO:

Çok para ve dünya meşakati olmayınca boş işlerle uğraşıyor insan.

7
5
yanıtYanıtla
coni:

Parasi bol rahati yerinde olan tiplerde, hayvan haklari sosyal sorumluluk gibi islerde ugrasirlar cunku hayatlari rahattir yeni arayislara girerler, mesele zaten dardaydak zorda olanlari dusunebilmektir, gariban insanin kapininin onune bi tas sut koymasi herseye bedeldir.

7
4
yanıtYanıtla
szgn:

sabahları güneşi de çeksinler erken doğsun. la bi bırakın doğayı kendi haline.

6
4
yanıtYanıtla
SERZENİŞ:

caretta caretta yuvalarından çıkıp denize kadar kendileri gitmesinin bi nedeni var, o kadar yolu yürüyerek kolları bacakları gelişiyor doğanın kendi dengesi var. Sen şimdi magazinde olayım diye çıkardın onları koydun suya, bunların kolları bacakları gelişmedi ki o sularda ölüme terkettin

8
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

benim yapacağım yorumu neden çaldın :) tebrikler kardeş olay aynen dediğin gibi

yanıt4
yanıt1
İSt:

Vatandaşla aynı fikirdeyim.

yanıt0
yanıt0
..:

Ne boş yapmışsın. . Adam zaten kumdan çıkartıp koymuş kendileri gitmiş

yanıt0
yanıt0
Gereksiz:

İyi de onlar denize kendileri ulaşmalıydı ki ömürleri müsaade ederse her yıl aynı sahile gelebilsinlerdi. . . ? En fazla gözlemci olabilirlerdi illa diyorlarsa. . . Biz çok meraklıyız daha ayağa kalkamayan bebekleri yürütmeye. İnsanoğlu işte. . .

8
1
yanıtYanıtla
sılagenc:

elbette hayvanları koruyulalım dogayı koruyalım birde vatanı bayragı uguruna şehitlerimiz hep fransız kalıyor şirin görünmege ve gündemde kalma çabası.

2
1
yanıtYanıtla
Erhan:

REKLAM KOKAN HAREKETLER.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title