Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in rol aldığı Aşk-ı Memnu'nun yeni uyarlamasının vizyon tarihi belli oldu

Güncelleme:

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrolünde yer aldığı Aşk-ı Memnu'nun yeni uyarlaması olan Bihter filmi, 16 Kasım'da yayınlanacak. Film, 1920'li yıllarda geçecek ve güç ve cesaret üzerine kurgulanmış bir hikaye anlatacak.

Geçtiğimiz günlerde sizlerle Behlül ile Bihter'in "tekrar bir araya geldiği" Netflix filmi 'İstanbul İçin Son Çağrı'nın vizyon tarihini paylaşmıştık. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in tekrar rol arkadaşı olduğu filmin duyurusunun ardından, ikilinin efsane işi Aşk-ı Memnu'nun yeni bir uyarlamasının da vizyon tarihi belli oldu.

Aşk-ı Memnu romanından uyarlanan Bihter filmi, 16 Kasım'da yayınlanacak

Başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın olduğu Bihter filmi, Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz romanı Aşk-ı Memnu'dan uyarlanacak takdir edersiniz ki. Ancak roman kadar ölümsüz olan dizi uyarlamasının aksine bu film modern zamanda geçmeyecek.

16 Kasım 2023 tarihinde Amazon Prime Video'da yayınlanacak olan film, 1920'li yıllarda geçecek. Güç ve cesaret üzerine kurgulanan bir hikaye izleyeceğiz. Filmin fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yeni Netflix filminin fragmanı yayınlandı

Filmde Behlül rolünü ise yakışıklı oyuncu Boran Kuzum üstleniyor. Geri kalan kadro ise şöyle: Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce, Ebru Özkan ve Tilbe Saran.

Filmin yönetmen koltuğunda Mehmet Binay ve Caner Alper (Bergen) oturuyor. Senaryoyu ise Merve Göntem kaleme aldı. Bergen'in sinematografik ve gişe başarısı göz önüne alındığında Bihter filmi için de beklentiyi yükseltebiliriz gibi duruyor.

Siz Aşkı-Memnu'nun bu yeni uyarlamasının fragmanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Beren Saat Dizi Sinema Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title