Haberler

    Kıvanç Erginel 'Dilimin Ucunda' yayında!

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz sene yayınladığı 'Ah İstanbul' şarkısıyla büyük beğeni toplayan Kıvanç Erginel yeni tekli çalışması 'Dilimin Ucunda'yı müzikseverlerin beğenisine sundu. İşte detaylar...

    Küçük yaşlarda babasının kaset ve plak koleksiyonu sayesinde müzikle tanışan Kıvanç Erginel, 2009 yılında Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümünden mezun olduktan sonra 2011 yılında Üsküdar Musiki Cemiyeti'ne öğrenci olarak katıldı. Kendi söz ve bestelerini yapmaya başlayan genç sanatçı yaptığı çalışmaları dinleyiciyle buluşturdu ve oldukça beğeni topladı. Müzik çalışmalarına ara vermeden devam eden Kıvanç Erginel son olarak söz ve müziği kendisine ait 'Dilimin Ucunda' şarkısını Adil Kaynar prodüktörlüğünde başarılı bir prodüksiyona imza attı. Şarkının düzenlemesini başarılı müzik adamı Emre Ay, video klibin yönetmenliğini İmre Haydaroğlu üstlendi.

    Yayınlandığı gün itibariyle dijital mecralarda yoğun ilgi gören 'Dilimin Ucunda' Spotify 'Slow Pop' listesinin kapağı oldu. 'Dilimin Ucunda' video klibiyle Kıvanç Erginel Youtube kanalında ve tüm dijital platformlarda yayında!

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Üsküdar Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title