Haberler

Kırmızı Oda, Yiğit Özşener ile Esra Ronabar'ı kadrosuna kattı

Güncelleme:

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kırmızı Oda'ya Yiğit Özşener ile Esra Ronabar katıldı. Yapıma konuk olarak katılan ünlü oyuncular, yeni bölümle birlikte izleyici karşısına çıkacak.

TV8 ekranlarından cuma akşamları izleyici ile buluşan Kırmızı Oda, gerçek yaşam öykülerinden yola çıkarak uyardığı senaryosuyla reytinglerde rekor kırmaya devam ediyor.

Kırmızı Oda, Yiğit Özşener ile Esra Ronabar'ı kadrosuna kattı

KARI KOCAYI OYNAYACAKLAR

Hikayesi gereği diziye sık sık yeni soluk getiren iddialı dizi, 30. bölümüyle birlikte kadrosuna Yiğit Özşener ile Esra Ronabar'ı dahil etti. Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı Kırmızı Oda'da Özşener, zengin iş adamı Zafer'e hayat verirken, Esra Ronabar ise Zafer'in eşi ve tescilli güzel Nihal karakterini canlandıracak. Hikayede, eşine büyük bir aşkla bağlı olan Nihal, bayılmalarının çözümünü bulmak için psikolog Manolya'ya başvuracak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yiğit Özşener Esra Ronabar kırmızı oda Haberler

500

Yorumlar (7)

YASLI KURT:

Ne dizi imis looo, haberleri bek dönüyo laa

3
6
yanıtYanıtla
Delikanlı Sadi:

Herkes bir tarafa Delikanlı Sadi bir tarafa adam her izlediğimde ağlatıyor. Böyle bir hayat yok varsa da ALLAH yardım etsin. . . . . . . .

9
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

Tv de izlenebilecek tek dizi.

2
2
yanıtYanıtla
Ukala:

Hani bütün dizileri izliyordun sakar hatun

yanıt2
yanıt0
Sadi ye bakıyorum:

Sadi ile ilgili bölümleri izliyorum sadece. Hoş tuttu diye Sadi li bölümleri daha da uzatacaklarmış. Yani tadını kaçıracaklar. . .

0
1
yanıtYanıtla
Papağan hatun:

Severek izlediğim bir dizi, Diziye ayrı bir renk katarlar , Bayıldımmmm

1
0
yanıtYanıtla
İlker Sadık:

Çok güzel bir dizi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title