Haberler

Kırmızı Oda dizisine dahil olan Aslıhan Gürbüz, oyunculuğuyla parmak ısırttı

Güncelleme:

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi dün akşam 17. bölümüyle ekrana geldi. Diziye konuk oyuncu olarak dahil olan Aslıhan Gürbüz'ün canlandırdığı Kumru'nun bir büfede palayla adama saldırdığı anlar izleyicileri ekrana kilitledi. O anlar Twitter'da da gündem oldu.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabında yer alan yaşanmış gerçek öykülerden esinlenerek hazırlanan Kırmızı Oda dizisi hayatın içinde yaşanan travmaları gündeme getirmeye devam ediyor. Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç ve Meriç Aral'ın paylaştığı Kırmızı Oda dizisinde Doktor Hanım'ın yeni danışanı Kumru olacak.

ADAMA ÖNCE PALA SONRA SANDALYEYLE SALDIRDI

Diziye son bölümde katılan Aslıhan Gürbüz'ün canlandırdığı Kumru ve eşi Fahri'nin (Bülent Seyran) hikayesi işlenmeye başlandı. Kızı ve eşiyle birlikte mutlu bir aile yaşantısı olan Kumru, ailesiyle birlikte gittiği bir büfede yaşadığı krizin ardından eline geçirdiği palayla restorandaki bir adama saldırdı. Kriz anında kendini kaybeden Kumru, hırsını alamayınca yere düşen adama sandalyeyle de saldırdı. Kızının da o anlara tanık olduğu Kumru'nun hayatı yaşadıklarından dolayı alt üst oldu.

Kırmızı Oda dizisine dahil olan Aslıhan Gürbüz, oyunculuğuyla parmak ısırttı

TWITTER'DA GÜNDEM OLDU

Ünlü oyunu Aslıhan Gürbüz, Kırmızı Oda'daki performansıyla sosyal medyanın da gündeminde yer aldı. İşte Twitter'daki paylaşımlardan bazıları.

Kırmızı Oda dizisine dahil olan Aslıhan Gürbüz, oyunculuğuyla parmak ısırttı

Kırmızı Oda dizisine dahil olan Aslıhan Gürbüz, oyunculuğuyla parmak ısırttı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslıhan Gürbüz Binnur Kaya Tülin Özen Meriç Aral Haberler

500

Yorumlar (10)

Yabancı:

Çoğu insan hem şiddete karşıyız der hemde bol bol şiddet içeren şeyler seyreder pıçak çekip vurması şiddet değilmi. Sonrada ülke genelinde şiddet niye artıyor şiddete karşıyız deyipte bol bol şiddet içeren her hangi birşey seyrediyorsak şiddete karşı değilizdir anlamı çıkar. Sonra bu tarz şeyleri yayınladıkça milletde seyretikçe Psikopat şiddet eğilimli nesillerde azalma olmaz aksine çoğalır. Sonrada ah ülke niye böyle oldu insanlar birbirini niye dövüyor niye silah pıçak taşıyor niye adam öldürüyor diye şikayet ederiz garip.

3
6
yanıtYanıtla
he ya oscarlık:

oscarlık demiii. siz yokmusunuz siz. hiç bir işe yaramayan, hiç bir haberi değeri olmayan şeyi gündem yapıyosunuz. ne la bu. he ya oscarlıkkkkkk yürüyün gidin işinize. hadi anca gidersiniz. yürüüüüü

4
4
yanıtYanıtla
TÜRK:

LAN AHMAKLAR PALA DEĞİL HALİS HULİS TÜRK DÖNER BIÇAĞI O SAYGI GÖSTERİN

2
5
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

TOPLUM SAGLIGU ICUN IZLEME IZLETTIRME LOO

2
3
yanıtYanıtla
ZİYAAAAA:

KAPA LAN ÇENENİ DEVE DUDAKLI

yanıt0
yanıt0
Halk:

Kadınları resmen suça iten bi saçmalık

1
4
yanıtYanıtla
neden bu gereksiz abartmalar:

biz artik deli gibi gözlerini acan, eline bicak alan, ortaliga dehset sacan rolleri mi begeniyoruz? bu kadinin ismini bile duymadim. yani bu rolle mi hemen oscara aday gösteriliyor. oyunculugu ile parmak isirtmis güya. bir dizi ile mi oluyor bu tür isler? anlamak cidden cok zor. bu iki günlük güya ünlüleri göklere cikarmak; asil sanatcilara yapilan cok büyük haksizlik. hos bu göklerde olanlarin sadece bir dizilik ömürleri var. bunu da cok gördük.

2
2
yanıtYanıtla
Erkin:

Barisi, egitimi, hosgoruyu destekleyen programlar yapilmasi icin bir mektup yazmak istiyordum yillardir yetkililere, oysaki tam aksine kan, siddet, cinayet icin paralar harcanip diziler cekiliyor ulkemizde, bu ne yaman celiskidir Ya Rabbim!!!Zaten hergun yuzlerce cinayet olmuyor mu?Amaciniz nedir bu sacmaliklari halka pofpofluyorsunuz?

1
3
yanıtYanıtla
camış:

bu tür dizileri özellikle de çocuklarınızın yanında açıp izleyin ki iyi örnek olsunlar. sonra da toplumda neden millet birbirini kesiyor demeyin ama. sonuçta ''OYUNCULUK''

2
1
yanıtYanıtla
Omega:

Kadınlar yapınca suç oluyor.Erkekler yapinca suç olmuyor mu bütün yükünü kadınlar çeksin el kaldırınca da aldatınca kadın döv ve öldürün ondan sonra hiç birşey olmamış gibi elini sallasın çıksınlar erkekler.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title