Haberler

Khloe Kardashian'ın Fotoğrafı Sosyal Medyada Olay Oldu

Güncelleme:

Ünlü televizyon yıldızı Khloe Kardashian'ın spor salonunda karın kaslarını gösteren fotoğrafın üzerinde birtakım oynalamar yaptı ancak takipçileri hemen yakaladı.

31 yaşındaki Khloe Kardashian'ın spor salonunda çektirdiği selfie'yi Twitter hesabında paylaşmasının hemen sonrasında takipçileri ilginç bir ayrıntı yakaladı. Khloe, karın kaslarını göstermek isterken, fotoğrafının bir düzenleme programıyla işlem görmüş olduğu ortaya çıktı.

DÜZENLERKEN KAPI GENLEŞMİŞ

Sağ bacağının hemen yanında kapının, fotoğraf düzenleme işlemi sonucu genleştiği görüldü. Takipçilerinin yoğun eleştirilerine maruz kalan Khloe paylaştığı fotoğrafa yönelen tepkilerden memnun kalmadı.

İTİRAF ETTİ

Ünlü yıldız telefonunda yüklü bulunan fotoğraf düzenlemeye yarayan 'Facetune' adlı aplikasyonu kullanmayı çok sevdiğini itiraf etti.

İşte ünlü yıldızın o fotoğrafı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Khloe Kardashian Twitter Magazin Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title