Haberler

Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek aşkını köpek detayı ortaya çıkardı

Güncelleme:

Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncuları Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek, aşk yaşadıkları iddialarını yalanlamıştı. İkilinin aşkı, Hilal Altınbilek'in köpeği sayesinde belgelendi.

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncuları Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek'in aşk yaşadığı iddia edilmişti. Aşk haberi Ocak ayında da çıkmış ancak Kerem Alışık, söz konusu iddiaları "Asla böyle bir şey yok" diyerek yalanlamıştı.

İKİLİNİN AŞKINI KÖPEK DETAYI ORTAYA ÇIKARDI

Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek'in aşkı Altınbilek'in köpeğe sayesinde belgelendi. Kerem Alışık, Bebek'de Tv100 kameraları tarafından görüntülendi. Alışık, köpeğini gezdiriyordu.

Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek'in aşkını köpekleri ele verdi

HİLAL ALTINBİLEK'İN KÖPEĞİNİ GEZDİRDİ

Ne var ki Kerem Alışık'ın gezdirdiği köpek kısa süre önce adının aşk dedikodularına karıştığı Hilal Altınbilek'in köpeğiydi.

"Bir Zamanlar Çukurova" dizisinde Kerem Alışık (58) Ali Rahmet Fekeli'yi, Hilal Altınbilek (27) ise Züleyha karakterini canlandırıyor.

Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek'in aşkını köpekleri ele verdi

HADİSE VE KAAN YILDIRIM AŞKINI KÖPEK DETAYI ELE VERMİŞTİ

Hadise ve Kaan Yıldırım aşkını da, Kaan Yıldırım'ın köpeği ele vermişti. Hadise, Kaan Yıldırım'ın köpeğiyle fotoğrafını paylaşarak oyuncuyla aşk yaşadığı ilan etmişti. Daha sonra flaş bir hamle yapan Hadise, köpekle çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından 5 gün sonra silmişti.

Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek aşkını köpek detayı ortaya çıkardı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kerem Alışık Bora Füzesi Haberler

Şimdi ABD ve İsrail düşünsün! Çin'den tam bağımsız Filistin devletinin kurulmasına tam destek

Şimdi ABD ve İsrail düşünsün! Çin'den tam bağımsız Filistin devletinin kurulmasına tam destek

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

Bakmadan Geçme

Survivor ilk eleme adayı kim oldu? Dün akşam Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 30 MAYIS BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Çin Filistin'i destekliyor mu? Çin, Filistin-İsrail savaşında kimi destekliyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 30 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl, hastalığı ne? Kadir İnanır'ın son durum ne? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 30 Mayıs dün gece deprem mi oldu? İsrail'in Refah Katliamlarının Lanetlenmesine Dair Karar Resmi Gazete'de yayınlandı! Bugün (30 Mayıs) Resmi Gazete kararları neler? Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur?
Ali Koç, Galatasaray'ın efsanesine yapılan saygısızlığa sert çıktı

Ali Koç, Galatasaray'ın efsanesine yapılan saygısızlığa sert çıktı

500

Yorumlar (75)

Esra:

Hadi bu adamlar ac. Yas mas dinlemiyo da. Kizlarimiza ne oluyor? Sen genc, güzel bi kadinsin. 31 yas fark var. Mideniz nasil aliyo. Yoklukta da degilsiniz. Saka gibi..

78
12
yanıtYanıtla
..:

O KADAR HAKLISIN Kİ.

yanıt3
yanıt6
Seda:

O kadar haklisin ki ocak ayında aşk dedikodu ları çıkmıştı ben gördüm ama inanmamıştım meğersem doğruymuş yuh ya ben kerem alışıktan beklemezdim kızı gibi ya onun yaşında oğlu var başka da bir şey diyemiyorum yazıklar olsun kızın veya torunun yaşında

yanıt9
yanıt5
yagmurrr3:

çünkü yaşıtları kibirli, beklediği ilgi ve alakayı göstermiyor, belki de nazil davranmıyordur. Kerem alışık eminim gözünün içine bakıyordur, bi de zaten romantik adam. kızlar romantik erkekleri sever.

yanıt15
yanıt2
Aa:

Ne demek aç ya kadınlar mı suçlu sadece. Suçlarken taraf tutmayın ya da elestirirken

yanıt1
yanıt6
Avşar:

Kızın yaşı 27 erkeğin yaşı kızın yaşının 3 katının 7 fazlasından 9 eksikse bu ilişki kaç gün sürer. Kpss 2020 sorusu

39
5
yanıtYanıtla
MEMET33:

AMAN ÇOK KOMİKSİN, GIDIKLADA GÜLEYİM.

yanıt3
yanıt1
Kenan eskin:

Erkegin parasi ve sohreti azalinca biter bu gibi asklarda bir taraf yani yasca kucuk olan alacagini ve istegi konuma gelinceye kadar.

yanıt2
yanıt0
Elif:

Abi bu ne ya çok komik. Ama bi o kadarda haklı

yanıt3
yanıt0
ÖMER:

HELALİN VAR FEKELİ. KÖPEK DE YORULUR NİHAYETİNDE. DAYAN FEKELİ DAYAN. EVE DÖNÜNCE KÖPEĞİ BAĞLAMAYI UNUTMA SENİN İŞİNİ ENGELLEMESİN.

6
21
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title