Haberler

Kendini Toparlayan Arda Kural, Eski Günlerine Döndü

Güncelleme:

Bir süre önce psikolojik hastalığı nedeniyle tedavi gören Arda Kural, rol aldığı 'Çapraz' dizisi ile eski günlerine dönüş sinyali verdi.

Senaryosunu Arda Kural'ın yazdığı, yönetmenliğini Tolga Öztürk'ün yaptığı internet polisiye dizisi 'Çapraz'ın çekimleri Diyarbakır'da devam ediyor.

TARİHİ YERLERİ GEZİYOR

Arda Kural, Cihad Yüce ve Velat Araz'ın da rol aldığı 'Çapraz' dizisinin çekimleri dışında Diyarbakır'ın tarihi ve turistik yerlerini geziyor.

KENDİNİ TOPARLADI

Bir süre önce psikolojik hastalığı nedeniyle tedavi gören yakışıklı oyuncu, kendini toparlayarak eski günlerine dönüş sinyalleri verdi.

İşte Arda Kural'ın son hali;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tolga Öztürk Diyarbakır Arda Kural Magazin Haberler

500

Yorumlar (20)

Ahmet:

iyi olsun kardeşimiz, bu ülkenin evladı, herkesin neler yasadığını bilemezsiniz Allah hidayet versin herkese.

59
0
yanıtYanıtla
ASLI:

ALLAH KİMSEYİ SAĞLIĞI İLE TERBİYE ETMESİN. . . ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.

45
0
yanıtYanıtla
SENA:

Çok mutlu oldum Arda nın adına sağlığına kavuşmasınada ayrı sevindim. Arda da çok zorlu süreçlerden geçti insanlar kendilerini onun yerine koymadan çok kolay bir şekilde yargılayabiliyorlar. insanlardan tek ricam başkalarını tanımadan , onların hayatlarını , düşüncelerini bilmeden yorum yapmamaları.

42
2
yanıtYanıtla
cosmos:

şizofren geçici değildir sadece ilaçlarla kontrol ediliyor bu adam tehlikeli her an her şey yapabilir bir kadın nasıl güvenim bununla kalabilir ki düşünün her gece soru işareti ile

2
31
yanıtYanıtla
HAMİDO.:

ne var bunda maşallah ayı gibi .

5
28
yanıtYanıtla
kemal:

yorum yapmamak elde değil insanların yorumlarını okuyunca ne kadar gaddar ve vijdansız oldugunu göre biliyoruz sağlıgı ile sıkıntılar geçiren insana dua edip sağlıgına kavuşmasını dilemek varken tüm müslüman alemine dua etmek varken aptal aptal yorumlar da bulunan ve gerçekten içimiz öyle pislenmişki eğitimsizlikten allah sonumuzu hayır etsin kimsenin avukatı değilim fakat öfkeli vijdansız hayırsız herşeyi yapa bilecek bir nesil yetişiyor büyük tehlike aile terbiyesi verilmesi lazım . .

25
1
yanıtYanıtla
Yunus:

Allah bı daha göstermesin

22
2
yanıtYanıtla
????:

Allah yardımcısı olsun bu sefer başarır inşallah

22
0
yanıtYanıtla
İsmail karaköy:

Büyük geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda sinemaya döner

17
0
yanıtYanıtla
Eren Derdiçok:

Geçmiş olsun sağlığınada kavuşması sevindirici durum başarılırar dilerim.

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title