Haberler

Kenan Doğulu ve Burcu Biricik resti çekti: Yanan yere otel yapılırsa kalmayacağım

Güncelleme:

Oyuncu Burcu Biricik, Türkiye'de devam eden yangınlar için "Yanan ormanlık alanlara yapılacak otellerde kalmadım, kalmayacağım da" diyerek tepkisini gösterdi. Şarkıcı Kenan Doğulu da yanan bölgelere yapılan otellerde bu zamana kadar sahne almadığını, bu saatten sonra da sahne almayacağını söyledi.

Tatil beldelerinde başlayan ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen yangın haberlerinden sonra ünlü isimler de radikal kararlar almaya başladı. Kenan Doğulu ve Burcu Biricik de yanan bölgelerde otel yapılması durumunda o işletmede kalmayacağını açıkladı.

"CİĞERİNİN NASIL YANDIĞINI UNUTUP O OTELLERİ PARAYA BOĞMA"

Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu Burcu Biricik, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Kendime bir söz: Yanan ormanlık alanlarımıza yapılacak herhangi bir otele, işletmeye adımımı atmayacağım. Bundan öncekilere de atmadığım gibi. İçindeki bu yangını unutma, ciğerinin nasıl yandığını unutma! Balık hafızalı olup 2 gün sonra o otelleri parayı boğma" dedi.

Kenan Doğulu ve Burcu Biricik resti çekti: Yanan yere otel yapılırsa kalmayacağım

"YANGIN SONRASI YAPILAN TESİSLERDE ŞARKI SÖYLEMEYECEĞİM"

Şarkıcı Kenan Doğulu ise "Bugüne kadar, bir doğa yangını sonrası inşa edildiğini bildiğim herhangi bir yerde sahne almam için gelen teklifleri kesinlikle reddettiğim gibi bundan sonra da bu yanan alanların üzerindeki tesislerde şarkı söylemeyeceğime söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

Kenan Doğulu ve Burcu Biricik resti çekti: Yanan yere otel yapılırsa kalmayacağım

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Burcu Biricik Kenan Doğulu Haberler

500

Yorumlar (13)

Mikail arman:

Ulan bu millete en zor süreçlerde zerre kadar yardımınız olmamış.Birde utanmadan orada yapılan otellerde kalmayacağım diye laf salatası yapıyorsunuz.Uzaktan gazel okuyorsunuz. Bize ne, millete ne senin nerede kalkıp kalmayacağın.Sanki çokta önemliydi !

61
45
yanıtYanıtla
Turgay Çakmak:

böyle sözde sanatçılar varken düşmana gerek yok amerika sevicileri gezi parkı için bir yerlerini yırtanlar bu söylem yakıştımı siz geveze vatan hainlerine neden bu yangınları çıkarın cigeri yansın diyemiyorsunuz söz veriyorum sizin oldugunuz kanalda olmayacagım sözzzzz

47
33
yanıtYanıtla
Çağla Çevik:

Bilmem hatırlarmısın ama gezi parkıda ağaç için yapılan eylemdi. Sonradan kaldıramayanlar rant peşinde olanlar araya üç beş terörist sokup olayı farklı boyutlara taşıdı. Ülke yangın yeri siz hala bölücü konuşmalar peşindesiniz. Bende gitmeyeceğim yada herkese yayılsın da utançlarından otel yapamasınlar tekrar orman olsun diyemiyorsunuz çok yazık.

yanıt11
yanıt6
SMMM:

bunlar oturup ne desekte pirim kassak diye düşünüyorlar. herkes kendi ekmeğinde. #sahtesiniz

58
11
yanıtYanıtla
Suat Kılıç :

Boş yapmışlar, klasik boş paylaşımlar.

44
24
yanıtYanıtla
Savaş Korkutan:

İktidar olursam size söz veriyorum daha önce yanan yerlerdiki bütün otelleri ve yeni yanan yerlerdeki yapılacak bütün inşaat ları yıkıp onlara soruşturma baslatacagim

41
21
yanıtYanıtla
Hakan :

Trump şarkıcı olup Türkiye'ye gelirse konserine gitmeyeceğim.

56
6
yanıtYanıtla
Aslı Can:

Parayı basan olunca söylersiniz söylersiniz,,,

42
18
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

hani yardım yapıcam fidan dikicem felan bekliyordum saçmalamışlar resmen parayı versin bak nasıl düdüğü çalarsınız sizin din de imanda paradır hayatınız böyle çünkü yaşayamazsınız

42
14
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

Haluk Levent ten biraz örnek alsaydınız çakma sanatçı lar

34
6
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title