Haberler

"Kaya İle Evlenmem Bir Tektaşa Bakar" Diyen Hülya Avşar, 800 Bin TL'lik Yüzüğü İle Kafaları Karıştırdı

Güncelleme:

Eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile tekrar evlenme haberleriyle gündeme gelen Hülya Avşar, 800 bin TL'lik tektaş yüzüğü ile kafaları karıştırdı.

"Kaya ile evlenmem bir tektaşa bakar" diyen Avşar'a, Çilingiroğlu, "Büyük konuşmayayım ama Hülya ile yeniden evlenmem imkansız gibi bir şey" açıklamasıyla cevap vermişti. Bir doğum günü kutlamasında çıkışta görüntülenen Avşar, parmağındaki tek taş yüzükle akıllarda soru işareti bıraktı.

FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Geçtiğimiz akşam ünlü isimlerin bulunduğu yemeğe kızı Zehra ile birlikte katılan Hülya Avşar'ın fiyatı dudak uçuklatan tektaş yüzüğü olay oldu.

'Kaya İle Evlenmem Bir Tektaşa Bakar' Diyen Hülya Avşar, 800 Bin TL'lik Yüzüğü İle Kafaları Karıştırdı

YÜZÜĞÜ GECEYE DAMGA VURDU

55 yaşındaki Avşar kızı, önceki akşam Mahsun Kırmızıgül, Ece Binay ve Zara ile birlikte akşam yemeği yedi. Yemeğe kızı Zehra ile katılan Hülya Avşar, ünlü arkadaşlarıyla ortak bir yakınlarının doğum gününü kutladı. Geceye, Hülya Avşar'ın bir villa parası değerinde olan yüzüğü damga vurdu.

'Kaya İle Evlenmem Bir Tektaşa Bakar' Diyen Hülya Avşar, 800 Bin TL'lik Yüzüğü İle Kafaları Karıştırdı

"BUNU KAYA ALMADI"

Mekan çıkışında her zaman olduğu gibi magazin muhabirleriyle sohbet etmeyi ihmal etmeyen Hülya Avşar, yüzüğü eski eşinin alıp almadığı sorularına yanıt verdi. Avşar kızı, "gözünüz tektaşımda" diyerek şu açıklamada bulundu:

"Mahsun'la bizim ortak arkadaşımız, kızı için bir yemek düzenledi, ona geldik. Bu arada gözünüz hep tektaşımda, farkındayım ama boşuna bakmayın. Bunu, Kaya almadı. Tek taşımı kendim aldım."

'Kaya İle Evlenmem Bir Tektaşa Bakar' Diyen Hülya Avşar, 800 Bin TL'lik Yüzüğü İle Kafaları Karıştırdı

YÜZÜĞÜN FİYATI 800 BİN TL

Yüzüğü kendisinin aldığını aldığını söyleyen Avşar, aracına binip mekandan uzaklaştı. Magazin gündemine oturan olay ise yüzüğü kimin aldığı değil, fiyatıydı. Avşar'ın yüzüğünün fiyatı 800 bin TL olduğu ortaya çıktı.

'Kaya İle Evlenmem Bir Tektaşa Bakar' Diyen Hülya Avşar, 800 Bin TL'lik Yüzüğü İle Kafaları Karıştırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kaya Çilingiroğlu Hülya Avşar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (24)

KARTALBEYYYY:

zavallı. . . hiç bir zaman bir TÜRKAN ŞORAY. . . FİLİZ AKIN. . . FATMA GİRİK olamayacak. .

21
2
yanıtYanıtla
hulyaa:

hepsıne yuzzz çeker

yanıt2
yanıt1
.... hülya:

hemsınde ıyı ve bın çekerr

yanıt2
yanıt1
hülya çekemeyenn çokkk:

o bırr starrrr

yanıt2
yanıt2
Selin:

En duyduğum Saçma yorum. Öyle bi iddia mı vardı

yanıt1
yanıt1
SELİN CEVAPPPPPP:

SELİN SENİN İŞİN GÜCÜN YOK MU DEDİKODU EDİYORSUN UTANMAZ. GİT FASULYE AYIKLA. . . BUNLARDA PARA GANİ SEN GİT AÇ KARNINI DOYUR SEFİL TAKOZ KAFALI

yanıt0
yanıt0
HÜLYAAAAAAA:

YAKINDAN GÖRSENİZ BÖYLE KONUŞMAZSINIZ O KADAR SEVİMSİZ Kİ

yanıt0
yanıt0
SELİNEEEEEEE:

FİLİZ AKIN BİR HANIMEFENDİ . . . HÜLYA ONLARIN KARİYERİNE ULAŞAMAZ

yanıt0
yanıt0
Ziyaa:

Nerde bir kaya sırtını ona daya

4
2
yanıtYanıtla
ünal:

napsın kaya demekki nefes alan bi kadına kadar düştü.

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title