Haberler

    Eda Taşpınar, Çukur dizisinin oyuncusu Çağrı Atakan'ı kavga olayı sonrası terk etti

    Güncelleme:

    Sosyetik güzel Eda Taşpınar ile Çukur dizisinin Remzi'si Çağrı Atakan'ın ayrılık nedeni ortaya çıktı. İddiaya göre Çağrı Atakan, gittikleri bir mekanda Eda Taşpınar'ın çocukluk arkadaşı ile kavga etti. Taşpınar'ın, yaşanan kavga olayı sonrası Çağrı Atakan'ı terk ettiği öne sürüldü.

    Çukur dizisinin Remzi'si Çağrı Atakan'ın sevgilisi Eda Taşpınar'la gittikleri mekanda laf atan hayranlarını dövdüğü iddiaları bugün gündeme bomba gibi düşmüştü.

    Tv100'den Nuri Altuntaş'ın haberine göre; kavga olayının yansıtıldığı gibi olmadığı Çağrı Atakan'ın sevgilisi Eda Taşpınar'ın yakın arkadaşı ile kavga ettiği ortaya çıktı. Çeşme'de başlayan aşkları doludizgin devam eden ikili, geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşları ile Ortaköy'de bir gece kulübüne gittiler. İddiaya göre keyifli başlayan gece ise olaylı bitti.

    ÇOCUKLUK ARKADAŞI İLE KAVGA ETTİ

    Çağrı Atakan masada bulunan Eda Taşpınar'ın çocukluk arkadaşı ile gece sonunda tartıştı ve olay bir anda yumruklu kavgaya dönüştü. Araya giren mekan görevlileri ile Eda Taşpınar kavgayı güçlükle yatıştırdı.

    OLAY SONRASI SEVGİLİSİNİ TERK ETTİ

    Taşpınar olay sonrası çocukluk arkadaşı ile mekandan hızla uzaklaştı. Eda Taşpınar'ın yaşanan bu kavga olayı sonrası Çağrı Atakan'ı terk ettiği öğrenildi.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Eda Taşpınar Taşpınar Çukur kavga Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
    500

    Yorumlar (19)

    BUNAK:

    Ikisini de tanumam loo, ama karı fena parca gibi loo

    7
    2
    yanıtYanıtla
    yani:

    Hayret, hanıfendinin 17 adet erteresan fotosunu koymamışlar

    8
    0
    yanıtYanıtla
    Dikkatli Türk:

    Memlekette sorun yok Tek sorunumuz ayrılan iki insan :)))) çok büyük derdimiz var :))) olay onların. Bize ne? Çözmemiz gereken çok memleket meseleleri var Ona odaklanın Bize ne iki sevgiliden Yetişkinler baksınlar başlarının çaresine Derdimiz yok dert arıyoz :))) Durun ben daha Memleketi kurtaracağım Amacım ULVİ

    8
    0
    yanıtYanıtla
    MİNE:

    Zaten adam eski sevgilisini de dövmüştü. Yani öfke kontrolü olmayan kaslarına güvenen şiddete meyilli bir erkek. Uzak durmakta fayda var.

    5
    0
    yanıtYanıtla
    6.FİLO:

    Ayrılmalarına çok üzüldüm ben şimdi yemeden içmeden de kesilirim.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    COŞKUN:

    Ablaya iş çıktı , şimdi diziden podyumdan ordan burdan enine boyuna dolgun genç bir aday belirlemesi lazım tanış kaynaş falan uzun iş ama naapçan taş ta bende pınarda diyip yeni maceralara koşssun bakalım

    3
    0
    yanıtYanıtla
    SEDAT:

    Kavga olmadı küfürlü tartıştılar Abartmayın sizde ben ordaydım ama edada boş yere trip yaptı çağrı iyi çocuk severim ama ayrılmaları iyi oldu hepsi yoluna baksın artık dediğim gibi kavga olmadı ben ordaydım

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Çapkın kız Aslı:

    TAŞŞ TAŞŞ.

    2
    1
    yanıtYanıtla
    W:

    yok devenin başı lan aslı bey

    yanıt2
    yanıt1
    ...../////:

    AŞKLARI NE ZAMAN BAŞLADI NE ZAMAN BİTTİ BU NE HIZ. . . . . . .

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title