Haberler

İngiltere'de Kate Middleton, Tahtın Altıncı Varisini Doğurdu

Güncelleme:

Sabah saatlerinde özel bir araç ile Mary hastanesine kaldırılan 36 yaşındaki Kate Middleton, sağlıklı bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Kraliyet bebeği, tahtın altıncı varisi oldu.

Cambridge Düşesi Kate Middleton üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Bebeğin cinsiyeti erkek. Bebeğin 3,9 kilo doğduğu duyuruldu.

BEBEK İÇİN KAMP KURDULAR

Çok sayıda İngiliz, William Shakespeare ile aynı gün doğan bebeği görmek için hastane önünde 15 gündür kamp kurmuşlar.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Kensıngton Sarayından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. Kate, bu sabah saatlerinde doğum sancısının başlaması üzerine Paddington'daki St.Mary's hastanesine kaldırıldı. Londra'daki St George's Hastanesi'nin özel doğum kliniği Lindo Wing'de doğum yapan Middleton için hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

St Mary's Hastanesi önündeki hazırlıklar, 15 gün öncesinden başlamış, hastanenin bulunduğu caddeye park yasağı konularak cadde bariyerlerle kapatılmıştı.

POZ VERMESİNİ BEKLİYORLAR

Middleton ve William'ın daha önceki doğumlardan sonra olduğu gibi üçüncü bebekleriyle de doğum sonrası basına poz vermesi bekleniyor. Hem İngiliz hem de dünya basını da kraliyet ailesinin doğum sonrası fotoğrafını yakalamak için hastane önünde bekleyişini sürdürüyor.

ALTINCI VARİS OLDU

Yeni doğan kraliyet bebeği, ağabeyi Prens George ve ablası Prenses Charlotte'tan sonra tahtın altıncı varisi oldu. Prens William ve Kate Middleton'ın üçüncü bebeği, Cambridge Dükü unvanını alacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

William Shakespeare Kate Middleton Prens William Cambridge Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

Vatandaş:

Müslüman topraklarda her gün çocuklar katlediliyor. Kimsenin umurunda değil

151
0
yanıtYanıtla
dürbünlü:

Türk milletine en büyük düşmanlıgı İngiliz krallığı yapmıştır,gerçek türk evlatları dostunu düşmanını iyi tanımalıdır.

23
6
yanıtYanıtla
sss:

bu ingiliz halkı neden karşı çıkmıyor bu krallıga verdiği vergilerlerle lüks hayat sürüyorlar kendilerine ait birşeyleri yok her şey halktan gelen parayla bunların parlemonta krallıga son veremiyor. kraliyet ailesinin kendisi vazgeçmesi gerekiyormuş ekmek elden su gölden beleş yaşamak varken vazçgeçmezler saçmalıga bak

8
1
yanıtYanıtla
Kedi gibi prenses:

Hem asil hem doğurgan

5
2
yanıtYanıtla
delta:

ingiliz atı

yanıt0
yanıt0
darwin teori:

ohh firlat kardesim firlat buldun boyle belesi sen firlatmiyacaksinda kim doguracak

2
2
yanıtYanıtla
metin:

Kate hanfendi tam bir sade ve güzel bir insan onun elindeki imkanlar bizdeki kadınlarda olsa her boka maydanoz olurlar. Yanlarına yaklaşılmaz

3
0
yanıtYanıtla
Turgay:

Ne doğurdu buda be

3
0
yanıtYanıtla
Yaya:

Bunlar yobaz galiba ya krallık falan var hala daha aman bazıları duymasın ne demek varis olmuş krallık ne

2
1
yanıtYanıtla
darwin:

moon light yakamoz kardes senin ne ozelligin var dogulu kiz lardeslerinden onlar hem dogurgan hemde iki uc cocuk yaptigi zaman hemen kendisini dusunmuyor

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title