Haberler

"Kaşar" Polemiği Alevleniyor! Nihat Doğan, Seda Akgül'ü Selin Ciğerci Videosu Üzerinden Vurdu

Güncelleme:

Nihat Doğan ve Seda Akgül arasındaki "Kaşar" polemiği alevleniyor. Son olarak Nihat Doğan, Seda Akgül'ü, Selin Ciğerci ile alay ettiği video üzerinden vurdu.

Nihat Doğan ve Seda Akgül arasındaki "Kaşar" polemiği kızışıyor. Son olarak Nihat Doğan, Seda Akgül'ü ameliyatla kadın olan Selin Ciğerci ile alay ettiği video üzerinden vurdu.

SEDA AKGÜL'E "KAŞAR" DEMİŞTİ

Hatırlanacağı gibi ünlü sunucu Seda Akgül, Nihat Doğan için "Kocam olsa boğar öldürürüm" demiş bunun üzerine ünlü türkücü Nihat Doğan da "Kaşarla evlenmem" sözleriyle Seda Akgül'ü hedef almıştı.

SELİN CİĞERCİ VİDEOSUYLA SEDA AKKGÜL'Ü VURDU

İkili arasındaki kavgada son hamle Nihat Doğan'dan geldi. Ünlü türkücü, Seda Akgül'ün ameliyatla kadın olan Selin Ciğerci ile alay eden videosunu Instagram hesabından "Kadına şiddetten şikayet eden kadın! Başka bir kadına şiddet uygulayarak aslında en büyük kadın düşmanı olduğunu ortaya koymuştur..." notuyla paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nihat Doğan Seda Akgül Magazin Haberler

500

Yorumlar (38)

DOĞRUSU:

Biri fiziğiyle, diğeri çiğ sözlerle gündemde kalma derdinde olan çapsız iki insanın birbirine laf göndermesi.

47
1
yanıtYanıtla
AKFIRATLI:

NİHAT DOĞAN HAKLI KİM DERSE DESİN KASIMPAŞADAN

18
19
yanıtYanıtla
...:

ulan nihat koca kadınlar gibi oturmuş dedikodu yapıyorsun . . olm sen erkeksin biraz ağırlığın olsun . . milletin namus bekçiliğine soyunma. . onların ne mal olduğu ekranda görünüyor senin gibi . . bize acıyın haberlerinizi görmek istemiyoruz, beynimizi kemirdiniz

20
9
yanıtYanıtla
Misafir:

Alçaklar adiler utanmazlar milletin üstünden para kazanma yollarını bulmuşlar saray soytarıları bunlar gibileri defolun ekranlardan

24
5
yanıtYanıtla
izleme:

izlemeyin kardeşim o kadar sen izliyosun diye böyle bunlar

yanıt8
yanıt4
ali:

Seda Akgül''ün de savunulacak bir tarafı yok. Al birini vur diğerine. Nihat Doğan''da zaten durumunun farkında. Survivor''da sesi çıkamadı o yüzden. Susturdular.

22
1
yanıtYanıtla
Şahin:

Adam halktan oy alamadı hemen elendi kimse sevmiyor ben hiç seveni duymadım kendince gündemde kalmanın yollarını arıyor ama insanları rencide ederek ayıp çok yazıkk

16
7
yanıtYanıtla
Hey:

Nihat Doğan denen şahıs bence insan bile değil

13
7
yanıtYanıtla
ard:

yarın beraber program yaparlar

16
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Hepiniz aynısınız , birbirinizden farkınız ne?

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title