Haberler

Karı-kocalardan Aşk Şarkıları

Güncelleme:

Suzan Kardeş yeni albümünde ünlü çiftlere aşk şarkıları söyletecek.

Üç yıl önce 'Makyaj Odası Şarkıları' adlı albümünde; Cem Yılmaz'dan Sezen Aksu'ya kadar 17 ünlü ismi bir araya getiren Suzan Kardeş; bu albümün devamı niteliğindeki 'Makyaj Odası Şarkıları 2' albümü için kolları sıvadı. Kardeş; bu kez ünlü karı-kocalara şarkı söyletecek. 'Eyyvah Eyyvah' serisinde başlayan arkadaşlıklarını evlilikle noktalayan Ata Demirer-Özge Borak çifti; Kardeş'in bu projesinde yer alacak çiftlerden biri... Demirer çiftinin yanı sıra; Halit Ergenç-Bergüzar Korel, Okan Bayülgen-Şirin Ediger, Dolunay Soysert-Sinan Tuzcu, Ceyda Düvenci-Engin Akgün de bu albümde birlikte şarkı söyleyecek ünlülerden bazıları.

GERÇEK AŞKI ONLAR YAŞADI!

Balkan şarkılarının ünlü sesi Suzan Kardeş; hayata geçirmeyi planladığı 'Makyaj Odası Şarkıları 2' albümüyle ilgili şunları söyledi: "Gerçek aşk şarkılarını, gerçek aşıkların söylemesini istiyorum. Henüz bu isimlerin tamamına teklifimi iletemedim ama beni kırmayacaklarını biliyorum. Çünkü onlar, gerçek aşkı yaşayanlar."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Suzan Kardeş Ata Demirer Sezen Aksu Cem Yılmaz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title