Haberler

Karı Koca Ödüle Adaylar!

Güncelleme:

'17.

Sinema ve tiyatro dallarında ödül veren '17. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri', 7 Mayıs'ta Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenen bir törenle sahiplerini bulacak. Ödüllere aday olan isimler; önceki gün Taksim Hayal Bistro'da yapılan bir basın toplantısıyla açıklandı. Sinema dalında ödül adaylarını jüri başkanı Atilla Dorsay açıkladı.

AYNI FİLMDEN 3 KİŞİ

Basın toplantısında konuşan Dorsay, "Bu yıl çok başarılı oyunculuklar seyrettik. Özellikle erkek oyuncuları seçerken çok zorlandık. Diğer dallarda aday sayısını üçe indirdik ama 'En İyi Erkek Oyuncu'da beş aday göstermek zorunda kaldık" dedi. Bu dalda ödüle aday olan üç kişinin de 'Bir Zamanlar Anadolu'da' filminde rol aldığını söyleyen Dorsay, "Taner Birsel, Yılmaz Erdoğan ve Muhammet Uzuner'in yanı sıra 'Gişe Mermuru'nda oynayan Serkan Ercan ve 'Zenne'de rol alan Erkan Avcı'yı da ödüle aday gösterdik" diye konuştu.

İKİ KİŞİYE ÖDÜL VAR

Yılmaz Erdoğan'ın eşi Belçim Bilgin de 'Kurtuluş Son Durak'taki 'Eylem' karakteriyle 'Müzikal Komedi En İyi Kadın Oyuncu Adayları' arasında gösterildi. Bu adaylık 'Karı koca ödüle aday oldular' yorumlarına neden oldu. Gecede ayrıca Ediz Hun ve Selda Alkor'a Onur Ödülü verileceği de açıklandı.

MÜŞFİK KENTER ONUR ÖDÜLÜ ALACAK!

'17. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödülleri'nde yer alan tiyatro adayları da jüri başkanı Üstün Akmen tarafından açıklandı. Orhan Alkaya'nın yönettiği ve kaldırılan oyun 'Rosenbergler Ölmemeli' iki dalda aday oldu. Tiyatro dalında Müşfik Kenter'e onur ödülü verileceği açıklandı.

Günaydın'ı Twitter'da takip edin http: //twitter.com/gunaydingazete

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Yılmaz Erdoğan Atilla Dorsay Sadri Alışık Taksim Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title