Haberler

Kardeş Payı dizisinde 'Pompacı Deniz' olarak tanımıştık! Çapkınlık iddialarına yanıt verdi

Güncelleme:

Kardeş Payı dizisinde oynadığı Deniz karakteriyle tanınan Kadir Polatçı, Haberler.com YouTube kanalında Melis Yaşar'ın konuğu oldu. Kardeş Payı dizisine Ahmet Kural sayesinde katıldığını söyleyen Polatçı, hakkındaki çapkınlık iddialarına yanıt verdi.

Kardeş Payı dizisinin yakışıklı ve çapkın oyuncusu olarak tanınan Kadir Polatçı, Haberler.com YouTube kanalında Melis Yaşar'ın konuğu oldu.

"KARDEŞ PAYI'NA SEÇİLDİĞİMİ DUYUNCA, 'NASIL OYNAYACAĞIM?' DEDİM"

Kardeş Payı dizisine nasıl başladığını anlatan Polatçı, "Şarjdaki telefonumda Ahmet Kural'ın cevapsız araması vardı. Görüştükten sonra abime döndüm, 'olmuş, nasıl oynayacağız?' dedim. Ahmet Kural'ı aradım, 'ben nasıl oynayacağım, oyuncu değilim' dedim. Hikaye şöyle olmuş, Ahmet Kural beni yolcu ediyor, ofise dönüyor. Selçuk ise resepsiyondaki kadınla konuşup, 'Deniz karakteri için gelen herkesi gönder, ben karakteri buldum.Kalemle karakteri çizsem onu çizerdim. Oynayamazsa çıkarırız. Bir şey olmaz ben o çocuğu oynatacağım' diyor." dedi.

KARDEŞ PAYI DİZİSİNDEKİ GİBİ ÇAPKIN MI?

Kardeş Payı dizisindeki Deniz gibi çapkın mı? sorusunu da yanıtlayan Polatçı, "Çapkındım, Kardeş Payı'ndaki Deniz benim. Deniz, benim hikayem. Çapkın bir adamdım tabi. Her erkek biraz çapkındır. Şu an daha az çapkınım. Deniz kadar çapkın değilim. Deniz çok daha genç bir adamdı." dedi.

Haberler.com / Melis Yaşar - Magazin

Kadir Polatçı Ahmet Kural YouTube Ünlüler TV 3.Sayfa Magazin Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title