Haberler

Kansere yakalanan Billur Kalkavan sessizliğini bozdu: Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum

Güncelleme:

Hamdi Alkan'ın paylaşımıyla akciğer kanserine yakalandığı ortaya çıkan başarılı oyuncu Billur Kalkavan, sessizliğini bozdu. Alkan'ın paylaştığı fotoğrafın üzerinde photoshop yaparak yeniden paylaşan oyuncu, "Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum. Bir ricam var lütfen aramayın mesaj atın çok yoruluyorum" dedi.

Başarılı yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan, dün bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden meslektaşı Billur Kalkavan'ı ziyaret etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Alkan'ın yayınladığı fotoğrafta saçlarını kazıttığı görülen Kalkavan'ın akciğer kanserine yakalandığı öğrenildi.

HAMDİ ALKAN DESTEK OLDU

Alkan, paylaşımında "Billur Kalkavan'a acil şifalar diliyorum. Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir Billur'cuğum. Daima yanındayım" diyerek destek oldu.

Kansere yakalanan Billur Kalkavan sessizliğini bozdu: Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum

"ARAMAYIN, MESAJ ATIN ÇÜNKÜ YORULUYORUM"

Kısa sürede gündem olmasının ardından Alkan ile fotoğrafına photoshop yaparak Instagram hesabından yayınlayan Kalkavan, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Yaşadığı süreçten bahseden ünlü isim, "Bugün Hamdi Alkan'ım ziyaretime geldi ve izin istedi paylaşabilir miyim diye. Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum valla çok mutlu oldum Allah razı olsun. Ben fotoyu biraz düzelttim ama kusura bakmayın. Bir ricam var lütfen aramayın mesaj atın çok yoruluyorum" ifadelerini kullandı.

Kansere yakalanan Billur Kalkavan sessizliğini bozdu: Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum

ÜNLÜ İSİMLERDEN YORUM YAĞIYOR

Kalkavan'ın paylaşımına Ebru Destan, Yiğit Çizik, Gonca Vuslateri, Oğuzhan Uğur, Ceren Hindistan, Pınar Altuğ Atacan, Deniz Seki, Ebru Şancı Öztürk, Belçim Bilgin, Zeynep Alkan, Nilgün Belgün ve Hande Yener gibi birçok ünlü isimden destek yorumları yağdı.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Billur Kalkavan Hamdi Alkan Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title