Haberler

Kadir İnanır'ın Batman'da Romantik Anları

Güncelleme:

Kadir İnanır, son olarak 1972 yılında gittiği tarihi Hasankeyf İlçesi'ne 43 yıl aradan sonra bir kez daha gitti ve orada sevgilisiyle romantik anlar yaşadı.

Batman Belediyesi tarafından düzenlenen, '5'inci Yılmaz Güney Kürt Film Festivali'ne katılan sinema oyuncusu ve bir dönem Akil İnsanlar Heyeti üyeliği yapan Kadir İnanır 1972 yılında 'Azap yolu' filminin çekimleri için bulunduğu tarihi Hasankeyf İlçesi'ne 43 yıl aradan sonra bir kez daha geldi.

"BURAYA YAZIK OLUR"

Jülide Kural ile birlikte Hasankeyf'i gezen Kadir İnanır, "Hasankeyf sular altında kaldıktan sonra turist modern bir barajı görmeye mi gelir? Buraya yazık olur" dedi.

KADİR İNANIR'IN ROMANTİK ANLARI

Batman Belediye Başkan vekili Gülistan Akel'in eşlik ettiği Kadir İnanır, daha sonra hayat arkadaşı Jülide Kural'la birlikte köprüde çay içti. Hasankeyf'in yok olmaması için 2002 yılında kadın grubuyla birlikte Hasankeyf'e destek mesajı verdiklerini söyleyen Jülide Kural da, "O tarihte de Hasankeyf'in yaşamasının gerektiğini, bu tarih dokunun bir ülkenin değil, tüm kamuoyunun olduğunun altını çizmiştik. Kültürün yok olması kabul edilemez. Hasankeyf dünyanın hazinesidir. O gün söylediğimizi bugün de tekrarlıyoruz. Gördüğümüz gerçek yok edilebilir mi? Herkes kendine sorsun" diye konuştu.

Daha sonra İnanır'la Dicle kenarında sarmaş-dolaş objektiflere poz veren Kural, Hasankeyf'in Güneydoğu'nun Kapadokyası olduğunu söyledi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Jülide Kural Kadir İnanır Hasankeyf Batman Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (62)

ZAZA TÜRK:

Kürtlere birşey demiyorum onlar yoldan çıkmış peki bizde mi aslımızı inkar edip zaza bölücüğü yapalım. Dinimize vatanımıza ırkımıza ihanet edelim. Türkçe dilimize ve Türk ırkımızı kaybetmeyelim. Çünkü bizim herşeyimiz Türktür. Her seçimde Bingöl-Çolig bunlara gereken cevabı veriyor.

78
19
yanıtYanıtla
ramazan:

bu adam bir kürt sempatizyanı, sevgim bitti ona kanında kürtlük var galiba.

67
27
yanıtYanıtla
van65Mobil-ANDROID:

kurban olun kürtlre o ordulu yorum yapan beyinsiz karadenz sana kalsin laz beyinli sizi

26
34
yanıtYanıtla
afroditmobilWeb@haberler.com:

Aptal adam bi ordulu olarak senden nefret ediyoruz.pislik karadenizde gelme.ayak basma seni mahfederiz.sen boluculere destek verdim asaalik..

27
33
yanıtYanıtla
Seyıdoglu Mobil-IOS:

Bu adam nasıl ordudan çıktı böyle delikanlı nasıl bozuk bı memleket ten gelmiş helal sana Kadır ınanır

8
45
yanıtYanıtla
Asi:

Gereksiz

11
39
yanıtYanıtla
semihMobil-IOS:

Amaç Mv maası... Şimdiden HDPKK oynuyor. Demedi demeyin.

33
15
yanıtYanıtla
tarıkmobilWeb@haberler.com:

Pkklı kadir inanır

29
18
yanıtYanıtla
AcarMobil-IOS:

Adam gibi adam örnek ALIN sözde vatansever faşistler

24
22
yanıtYanıtla
MisafirMobil-IOS:

Bi ADAMIN HABERINI YAPINDA OKUYALIM BUNU ADAM YERINEMI KOYDUNUZ ???

17
26
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title