Haberler

Jet Sosyete Dizisi Mayıs Ayında Yayından Kaldırılacak

Güncelleme:

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Jet Sosyete'nin akıbeti belli oldu. Mayıs ayında ekrana veda edecek olan dizi, dijital platformlarda yayınlanacak.

STAR TV'den TV8'e tranfer olan Gülse Birsel imzalı Jet Sosyete dizisinin akıbeti belli oldu. Mayıs başında ekrana veda edecek olan dizinin yeni sezonda dijital platformlarda yayınlanacağı duyuruldu.

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, başrollerini Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun paylaştığı Jet Sosyete dizisi 39. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Jet Sosyete Dizisi Mayıs Ayında Yayından Kaldırılacak

DİJİTAL PLATFORMDA YAYINLANACAK

2 Mayıs'ta ekrana gelecek olan final bölümüyle veda edecek olan Jet Sosyete için yapımcısından açıklama geldi. Jet Sosyete'nin yapımcısı Necati Akpınar, sevilen dizinin yeni sezonda fijital platformda yer alacağını söyleyerek, "2 Mayıs'ta ekrana veda edecek. Önümüzdeki yıl dijital platformda olacak ama Netflix'te değil. blutv, puhutv, Digiturk ya da FOXplay'de olabilir. Yani Türkiye'de bir dijital platformda seyirciyle buluşacak" dedi.

Jet Sosyete Dizisi Mayıs Ayında Yayından Kaldırılacak

Jet Sosyete Dizisi Mayıs Ayında Yayından Kaldırılacak

Jet Sosyete Dizisi Mayıs Ayında Yayından Kaldırılacak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (40)

şeriat sevdalısı koyun:

bu tarz batı özentisi ve islam karşıtı diziler yayından kaldırılmalı. . neden hiç türbanlı oyuncu yok? neden hiç sarıklı ve cübbeli dizi karakteri yok? burası islam toprakları, islami dizi istiyoruz

4
36
yanıtYanıtla
AV. Hasan:

ters psikoloji yapıyorsun ama şu an suç işliyorsun, gerekli mercilere iletilecek.

yanıt4
yanıt1
adsız:

iran lübnan dizilerinde bile sarıklı türbanlı kimse yok. ayrıca tvd de kaç tane türbanlı karakterde dizi yapıldı.

yanıt1
yanıt0
$:

Allah aşkına kim seviyor bu soğuk espriler kuşağı dizisini. . . Yok olmaz bu kadro sizi kurtarmaz. . . Avrupa yakası gibi bir çıta koyuldu işin en başında. . Oraya ulaşabilmeniz çok güç. .

15
10
yanıtYanıtla
..:

bu dizide kan yok savaş yok birbirini öldürenler dövenler yok evet kaldırın ne işi var ki televizyonda?

21
1
yanıtYanıtla
Ali Tokat:

Aşırı laubali bir dizi. Gerçeklikten uzak ve çok yapmacık. Kimse izlemiyor zaten. . . . . . .

9
12
yanıtYanıtla
DAMDAKİ KEMANCI:

ALİ TOKAT, '' Kimsenin izlemediğini '' hangi araştırmalarına dayandırarak söylüyorsun ? O kimse dediğin , sadece sen mi oluyorsun ? Yoksa on yüz bin milyon kişiye sordun da bu kanıya mı vardın Açıklık getirirsen sevinirim ALİ TOKAT bey kardeşim . . .

yanıt7
yanıt1
..:

biz izliyoruz kimin adına konuşuyorsunuz ki??

yanıt3
yanıt0
C-D izleyicisi zırto konuştu:

Anlamadığın şeye yourum yapma cahil arkadaşım.

yanıt3
yanıt0
BOBO:

oooof of kütür kütür sulu erik gibi emilir bu kızlar

4
14
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title