Haberler

Jennifer Aniston'un son paylaşımına yapılan 'Brad Pitt' yorumları dikkat çekti

Güncelleme:

Jennıfer Aniston'ın Instagram hesabından "Ertesi sabah" notu ile paylaştığı fotoğrafa gelen Brad Pitt yorumları sosyal medyada gündem oldu. Milyonlarca beğeni alan fotoğrafa, "Umarım elbiseyi Brad çıkarmıştır" şeklinde yorumlar yapıldı.

2000 yılında evlenen ve 2005 yılında boşanan Jennifer Aniston ve Brad Pitt, dün akşam gerçekleştirilen SAG Ödülleri'nde ayrılık sonrası ilk kez bir arada ve bu kadar samimi görüntülendi.

Pitt'in film kategorisinde en iyi yardımcı erkek, Aniston'ın ise dizi kategorisinde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldığı SAG Ödülleri'nde çift ilk kez aynı karede yer aldı. Kısa süre sahne arkasında sohbet edip gülüşen eski eşler sonrasında birbirine sarılarak ayrılmıştı. Çiftin sadece üç saniye süren görüşmesi, dünyada 24 saat boyunca gündem olmuştu.

Jennifer Aniston'un son paylaşımına yapılan 'Brad Pitt' yorumları dikkat çekti

"UMARIM ELBİSEYİ BRAD PİTT ÇIKARMIŞTIR"

Güzel aktris, önceki gün Instagram hesabından "Ertesi sabah" notu ile törende giydiği elbisenin bir küvetin kenarına atılmış haldeki fotoğrafını paylaştı.

Sadece 14 saatte 5.4 milyon beğeni alan fotoğrafa, "Umarım elbiseyi Brad çıkarmıştır" şeklinde yorumlar yapıldı.

Jennifer Aniston'un son paylaşımına yapılan 'Brad Pitt' yorumları dikkat çekti

SÜTYENSİZ ELBİSESİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

'The Morning Show' dizisindeki performansıyla dikkat çeken 50 yaşındaki güzel, ödül töreninde tercih ettiği Christian Dior marka beyaz ipek elbisesiyle tüm bakışları üzerinde toplamıştı.

Sütyensiz elbise tercih eden ABD'li oyuncunun göğüs uçlarının belli olması sosyal medyaya damga vurmuştu.

Jennifer Aniston'un son paylaşımına yapılan 'Brad Pitt' yorumları dikkat çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jennifer Aniston Sosyal Medya Instagram Brad Pitt Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (16)

Sakaryalı hatun:

Az önce otobüsteydim, Arkadan bir kadın “Şu parayı alır mısınız” dedi. Aldım parayı cebime koydum, ne kadar iyi insanlar var bu dünyada. :((((

2
6
yanıtYanıtla
vahdettin:

bedava kimse kimseye bişey vermez. . . almadan vermek allaha mahsustur.

yanıt1
yanıt0
Sakaryalı hatun:

Benle uğrayacağına gerçek ismini yaz korkak!!!

yanıt2
yanıt0
Sakaryalı hatun:

Nikimi kullanma!

yanıt2
yanıt0
Sakaryalı hatun:

Niye Sakaryadaki tek kişi senmisinki ?? bende Serdivanda oturuyorum.

yanıt0
yanıt0
YAŞLI KURT:

EYİ BAKTUM DAYILLAR SNİ DE HARCAMIŞ LOO, EYY ECNEBİ.

0
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Serdivanlı,sen, bi erkeksin ama ADAM değilsin!!!

0
0
yanıtYanıtla
Avni:

selam çıtır kurabiyem

yanıt0
yanıt0
Semt-i sakarya:

ben kazımpaşa mahmudiyeliyim. ben adammıyım ? :)

yanıt0
yanıt0
Sakaryalı hatun:

Germek, bomboşsun !Hoşşştt

yanıt1
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title