Haberler

Jennifer Aniston'dan hayranlarını şaşırtan hareket! Seyircilerin çığlıkları arasında sunucu Ellen DeGeneres ile öpüştü

Güncelleme:

Amerikalı oyuncu Jennifer Aniston, canlı yayında çok konuşulacak bir harekete imza attı. Amerikalı oyuncu ve komedyen Ellen DeGeneres programına konuk olan Aniston, seyircilerin çığlıkları arasında sunucuyla öpüştü.

Geçtiğimiz günlerde açtığı Instagram hesabı kısa sürede milyonlarca takipçiye ulaşan ve uygulamayı çökerten Aniston, bu kez de katıldığı bir televizyon programında çok konuşulacak bir harekete imza attı.

CANLI YAYINDA ÖPÜŞTÜ

61 yaşındaki Amerikalı oyuncu ve komedyen Ellen DeGeneres, geçen akşam programına konuk ettiği 50 yaşındaki Amerikalı oyuncu Jennifer Aniston'u canlı yayında, ne kadar yakın arkadaş olduklarını göstermek için öptü. İkilinin öpüşmesi stüdyoda bulunan seyirciler ve programı canlı izleyen insanları kendinden geçirdi.

Jennifer Aniston'dan hayranlarını şaşırtan hareket! Seyircilerin çığlıkları arasında sunucu Ellen DeGeneres ile öpüştü

"BEN ASLA BİR KADINLA ÖPÜŞMEM"

Ellen, Jennifer'i öptükten sonra öpüşmenin nasıl bir duygu olduğunu sorarken Jennifer, Ellen'e en son ne zaman bir adam ile öpüştüğünü sordu. Ellen, ise bu soruya "Neden herkes şok geçirdi ben erkekler ile de öpüşüyorum, sen en son ne zaman bir kadınla öpüştün?" diye sordu. Jennifer ise "Ben asla bir kadınla öpüşmem" dedi. Jennifer, Ellen'e "Çok yumuşak dudakların var" deyince Ellen, "Bu yüzden seni öptüm" diye cevap verdi.

Ellen, bir kaç hafta önce de programına konuk ettiği başka bir kadını da öpmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jennifer Aniston Instagram Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (17)

Aleeddin:

BENİM MORALİM ÇOK KÖTÜ.ALIP BAŞIMI GİDECEĞİM BURLARDAN.HİÇBİR İŞİM DÜZGÜN GİTMİYOR.BİR İNSANIN MORALİ HER GÜN BOZUK OLURMU DEMEYİN BENDE MORAL FİLAN YOK.HAYATTAN ZEVK ALMIYORUM.BEN GİDİYORUM BU DİYARLARDAN.SESSİZLİK ARIYORUM.İŞTE ÖYLE BİR DURUM.SÖYLEYECEKLERİM BU KADAR.

147
1
yanıtYanıtla
DOST:

BU BUNALIMIN SEBEBİ İSLAMDAN UZAK OLMANDIR. BENDE ESKİDEN ÖYLEYDİM AMA ŞİMDİ NAMAZA BAŞLADIM KURAN OKUYORUM ALLAH''I ZİKREDİYORUM HUZURLUYUM. AYETTE BUYRULUR Kİ: ''KALPLER ANCAK ALLAH''I ANMAKLA HUZUR BULUR. '' İŞTE ŞEYTAN BİZİM GAFİL ANIMIZI BEKLİYOR. HER AN ÇÖKÜP İNSANI TÜRLÜ KÖTÜLÜKLERİN İÇİNE ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR. ASLA VAZGEÇMEMEK LAZIMDIR. BİZİM AMACIMIZ SON NEFESE KADAR ALLAH''A KUL OLMAK VE O ŞEKİLDE YAŞAMAK. BUNDAN ASLA VAZGEÇME. KENDİNİ DÜZELT YARDIMI DA ANCAK ALLAH''TAN İSTE. ALLAH YARDIM

yanıt112
yanıt2
Aleeddine:

Kardeşim kurtuluş reçetenVera ül Vera....Yani.....Ötelerin Ötesi..

yanıt19
yanıt2
Melisa:

Seni cok iyi anliyorum, sanki ebedi sesizlige girdermis gibi anlatisin var. Benim düsünceme göre, herseyi allahtan beklememek lazim, tabiki herseyin allahtan geldigini inanirim ama allah bizi bu dünyayada mücadele etmemizi istiyor. Düsünsene; herkez dertsiz olsa, herkez zengin olsa, herkezin istedigi olsa, kimse calismak istemez, üretmek istemez ve mücadele etmek istemez. bence en dogrusu, sen bugün yapmak istediklerini kahada yaz ve mücadeleye/savasmaya devam et, elbette sen mutlu olacaksin!

yanıt3
yanıt3
zuhahaha:

la ne alakası var. . fakirlikten moralin bozuk. işsizsin buralarda takılıyorsun. . yabancı dil öğren yurt dışına kaç. . yeni bir hayat kurmaya çalış. . buralarda kalmaya dewam edersen sonun intihar. .

yanıt6
yanıt0
NUR NUR:

B12 VİTAMİN EKSİKLİĞİ İSTEKSİZLİK MUTSUZLUK YAŞAMAK İSTETEME HİSSİNİ YAŞATIR. . . B12 İĞNE YAPTIRIN ECZANELERDE VAR. .

yanıt1
yanıt1
genç:

çok güzel kadın. olgun olması daha bi heyecan verici

7
3
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

İğrenme emojisi koysaydınız ona basacaktım. Kafirlerin cennetidir dünya

4
2
yanıtYanıtla
bibitin:

yav hehe. . . tmm chnm. .

yanıt6
yanıt7
tan gürkan:

bu kadın sinemadan25 yıl uzaktaydı cildine iyi bakın yaşlanmış etler

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title