Haberler

    Jason Momoa: Game of Thrones'tan sonra uzun süre iş bulamadım, ailece aç kaldık

    Güncelleme:

    İşte bununla ilgili en çarpıcı itiraflardan biri Jason Momoa'dan geldi.

    İşte bununla ilgili en çarpıcı itiraflardan biri Jason Momoa'dan geldi. Momoa, Khal Drogo karakterini canlandırdığı Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinden ayrıldıktan sonra uzun süre mali güçlük çektiğini itiraf etti. Oyuncu, bu dönemde borçlarını bile öeyemediklerini ve tüm ailenin aç kaldığını anlattı.

    Dizide canlandırdığı karakterin ölümünden sonra 2011 yılında diziden ayrılan 41 yaşındaki Momoa Instyle dergisine verdiği röportajda, diziden ayrıldıktan sonra zor dönemler yaşadıklarını gizlemedi.

    "Game of Thrones'tan sonra açlık çektik demek istiyorum" ifadesini kullanan Momoa, "İş alamadım. Bebeklerimiz varken ve tamamen borç içindeyken çok zorlayıcıydı" dedi. Momoa, diziden ayrıldıktan sonra eşi Lisa Bonet, çocukları Lola ve Nakoa-Wolf ile birlikte "yıllarca faturaları ödeme mücadelesi verdiklerini" anlattı.

    Momoa için işler 2016'da Justice League ve sonrasında Aquaman filmlerinde rol almasıyla değişti. Momoa, ününü artıran bu filmlerle birlikte maddi durumunu da düzeltti.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Game of Thrones Jason Momoa Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title