Haberler

İzzet Çapa: Ben Bu Ayşe Özyılmazel'i Hiç Sevmedim

Güncelleme:

Hürriyet yazarı İzzet Çapa, yıllar sonra eski eşi Ali Taran ile ilgili ağır sözler söyleyen Ayşe Özyılmazel'i köşesinde "dost acı söyler" diyerek eleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışında görüntülenen Ayşe Özyılmazel, kendisine eski eşi Ali Taran'ın Acun'un programında yeniden jüri üyesi koltuğunda oturması sorulunca adeta çılgına dönerek "Genç kızlığımı elimden aldı, hayatımın içine etti.'' demişti.

Hürriyet yazarı İzzet Çapa, yıllar sonra eski eşi Ali Taran'la ilgili içini döken Özyılmazel'in bu açıklamalarıyla ilgili bir yazı kaleme aldı.

İşte Çapa'nın o yazısı...

"Üzerinize afiyet hastalanmakla hastalanmamak arasındaki ince çizgide günlerce dans ettim geçtiğimiz hafta. Cuma sabahı yine böyle mahmur, uykusuz ve gözlerim yarı açık televizyon karşısındayken magazinin 32. Gün'ü "Söylemezsem Olmaz"ın jeneriği dikkatimi çekti.

Ayşe Özyılmazel hararetli hararetli saydırıyordu birilerine. "Hayırdır inşallah" dedim içimden, "Bu hiç de bizimkinin alıştığımız halleri değil"...

Neyse efendim, başladım jeneriğin 'vaat ettiği' şok açıklamaları beklemeye... Ve derken o an geldi çattı, Ayşe Kız aldı sazı eline...

Lafın gelişi değil, gerçekten ağzım açık izledim olaylı 'demeci'. Gözlerim fal taşı gibi açıldı, artık ne uykusuzluğumdan eser kalmıştı ne de sabah mahmurluğumdan...
"Ben iyi insan olmaktan çok yoruldum. Genç kızlığım elimden alındı. Hayatımın içine edildi. Çok büyük depresyona girdim.

Bugüne kadar sustuysam kendime olan saygımdan sustum. Hâlâ susabilirim kimse elini benim üzerimde temizleyip mutlu hissetmesin her şey bir yere kadar."

"BİRİKTİRDİKLERİ KALBİNİ AŞIP, PATLAMA HALİNE GELMİŞ"

Eski eşi Ali Taran'a bu serzenişleri, yaşadığı travma sonrası stres bozukluğunun habercisiydi adeta. Belli ki biriktirdikleri kalbini aşıp, patlama haline gelmişti.

Her şey iyi güzel de bu rötarlı yaygara için adama "Dört yıldır aklın neredeydi, niye sustun be kızım" diye sormazlar mı?

"KUSURA BAKMA DOST ACI SÖYLER"

Bak Ayşe'ciğim seninle yıllardır farklı bir abi-kardeş ilişkimiz var. Özünün ne kadar iyi olduğunu bilirim ama kusura bakma dost acı söyler.

İzdivaç haberini duyduğum ilk günden, gelinlikle havuza atladığın o talihsiz düğüne, hatta boşanma kararı aldığın ana kadar hep yanındaydım.

Hakkında ileri geri yazan kaç gazeteciyle seni savunmak adına karşı karşıya kaldığımı sen çok iyi biliyorsun. Kenan Erçetingöz çok şükür daha ölmedi, düğünün için yazdıklarından dolayı Bodrum'da nasıl kapıştığımızı istersen git ona sor da anlatsın!

"NE OLDU KAN KUSUP KIZILCIK ŞERBETİ İÇTİM DİYEN BİZİM AYŞE'YE?"

Ama bu kez olmadı! Hem de hiç olmadı!

Ne oldu bütün bu anlattığın olaylar daha çok tazeyken bile kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyen bizim Ayşe'ye?

Yok muydu evladım yanında sana dur diyecek bir tane adam gibi arkadaşın?
Haydi diyelim ki bu devirde öyle dostlar yok...

Peki sen nasıl otokontrolünü yitirip kendini bu hallere düşürdün de "Kimseye mutluluklar, hayırlı işler dileyemeyeceğim" diyebilecek kadar kötücül bir ruh haline büründün?

Millet, seni taşa tuttukları bu evliliği de, Selma Hanım'ın vefatını da daha yeni unutmuşken ne diye uyuyan yılanın kuyruğuna basma gereği duydun hiç anlamadım!

Keşke zamanlama konusunda da kalemin kadar yetenekli olabilseydin. Yıllarca sus sus, ondan sonra bir bar önünde kameralara patlat serzenişlerini... Olacak iş mi?
Şimdi senden bu kadar zamanlık dostun, abin, arkadaşın ya da sen ne olduğumu düşünüyorsan o olarak, tek bir ricam var...

"ÖNÜMÜZDEKİ ÜÇ AY İÇİNDE ALBÜM, KİTAP, SİNGLE ÇIKARMAYI AKLININ UCUNDAN BİLE GEÇİRME"

Eğer önümüzdeki üç ay içinde albüm, kitap, single, jingle mıngıl ya da her ne haltsa çıkartmayı sakın aklının ucundan bile geçirme!

Yoksa zamanında hakkında fikir yürütenler haklı çıkacak ve senin için 'Reklamcıyı reklamı için kullandı' denilecek. Bak bu laflarımın altını da iyi çiz!

"BU AYŞE'Yİ HİÇ SEVEMEDİM"

Eğer böyle bir şey olursa bil ki ilk ben senin adının üzerini çizerim. Murat Boz için yazdığın o muhteşem şarkında dediğin gibi 'Kalamam arkadaş', bunu içim kaldırmaz!
Çünkü ben Lerzan Mutlu'yla Oya Aydoğan'ın programında izlediğim bu Ayşe'yi de, cümlelerini de hiç mi hiç sevmedim."

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ayşe Özyılmazel İzzet Çapa Ali Taran Hürriyet Magazin Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

500

Yorumlar (12)

DOĞRUCU DAVUT:

BETER OL AYŞE KADIN KANSERDEN ÖLMEK ÜZEREYKEN SİZ BU MUTLULUK POZLARINI VERİYORDUNUZ ?? ŞİMDİ SANA MI ÜZÜLELİM ???

14
26
yanıtYanıtla
nezica:

o itici adam bu kızcağızı kandırmıştır

yanıt4
yanıt1
milli:

Ya hatun seni zorlamı evlendirdiler. Şimdi ah vah çekersin

7
13
yanıtYanıtla
perişan:

çapa, Ali Taran sana kaç para verdi bu kız kadıncağızı aşağılaman için.

14
4
yanıtYanıtla
İŞTE BURAYA YAZIYORUM:

HEPSİNİ LAĞIM KUYUSUNA DOLDURUP ÜSTÜNÜ KAPATACAKSIN .

17
1
yanıtYanıtla
...:

helal sana İzzet Çapa kalemine sağlık nasıl da güzel giydirmişsin. .

15
0
yanıtYanıtla
mustafa:

bu kadin kafayi bulmus , alkolik , konusmaya bak , belli oluyor cok zor günler gecirmisin:)))

8
1
yanıtYanıtla
DİLEK:

doğru yazmış söylemiş adam:)

6
2
yanıtYanıtla
tombik:

OBJEKTİF: Arkadaşlar yorumlarınızı önemsiyorum. Ancak kadınlar çok duygusaldır. Bu duygusallık bir erkek tarafından kullanıldığında kadınları kör edebiliyor. Yani o erkeği hayatının merkezine koyabiliyor. İyilerini tenzih ediyorum ama erkekler çok yalan söylüyor. . zaten şöhret hüzünlerin başlangıcı. . her şey ulu orta yaşanıyor. . halk ali taran gibi varlıkları hala önemsiyor. . çünkü ERKEK

5
0
yanıtYanıtla
Diyarbakırlı:

Kulan at, 21. yüz yıl sevgileri böyle,

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title