Haberler

    Ivana Sert'ten nafaka ödemeyen eski eşi Yurdal Sert'e tepki: Sonuçta bu senin evladın, çocuk senin

    Güncelleme:

    Ivana Sert, 2013 yılında boşandığı Yurdal Sert'in oğlu için ödediği 5 bin TL'nin çocuğunun eğitim masraflarına yetmediğini belirterek yüzde 300 zam yapılması için dava açtı. Konu hakkında ilk kez konuşan Sert, nafaka ödemeyen eski eşine "Sonuçta bu senin evladın, çocuk senin" diyerek tepki gösterdi.

    TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programının jüri kadrosuna dahil olan Ivana Sert, önceki gün sevgilisi Sezer Dermenci ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Sert, işlerinin bozulması nedeniyle nafaka ödeyemeyen eski eşi Yurdal Sert hakkındaki soruları yanıtladı.

    "NAFAKA ÖDEYEMEYECEKSENİZ NEDEN ÇOCUK YAPIYORSUNUZ"

    2013 yılında boşandığı Yurdal Sert'in ödemediği nafaka hakkında konuşan Ivana, "Ne diyeyim, nafaka ödeyemeyecekseniz neden çocuk yapıyorsunuz, baba olmayın mı diyeyim? Ben nafakayı az bulmuyorum ama çocuğun okul masraflarını karşılamadığı için yapacak bir şey yok. Bu konu hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum. Sonuçta bu senin evladın, çocuk senin."

    Ivana Sert: Sonuçta bu senin evladın, çocuk senin!

    "BEN ÇOCUĞUM İÇİN ÖMRÜMÜ VERİYORUM"

    Ivana Sert, Yurdal Sert'in "İşlerim yolunda gitmiyor" şeklindeki savunmasına, "Hepimizin işleri kötü gidiyor ama çocuğumuz var ve ona bakmak zorundayız, bu kadar yani. Ben çocuğum için çalışıyorum. Ömrümü veriyorum ve herkes de böyle yapmalı bence. Baba olarak değerlendirsinler bu konuyu. Eşine vermiyorsun zaten nafakayı, çocuk için veriyorsun" karşılığını verdi.

    2004'te dünyaevine giren Yurdal Sert ve İvana Sert'in evliliği dokuz yıl sürmüştü.

    Ivana Sert: Sonuçta bu senin evladın, çocuk senin!Ivana Sert ve sevgilisi Sezer Dermenci

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Yurdal Sert Ivana Sert Nişantaşı Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
    500

    Yorumlar (29)

    cilalı ibo:

    5 bin lira az para mı bir aile geçiniyor o parayla. Ekmek var yen mi?

    18
    2
    yanıtYanıtla
    URFALI:

    5000 TL NEYİNE YETMİYOR, SONUÇTA ÇOCUK ÇOCUĞUN NE MASRAFI OLUR Kİ YETER ARTIK ERKEKLERİ SÖMÜRMEYİN.

    19
    1
    yanıtYanıtla
    urfalıyam ezelden:

    kolejde okutacağına devlet okuluna göndersin.

    yanıt11
    yanıt1
    Haydar:

    Feministler uğramaz böyle haberlere... Koca veya baba olmak müebbet hapis gibi. Kurtuluşu yok. Sanki babası zorla yapıyor çocuğu. Velayet babada kalınca anne nafaka veriyor mu peki?

    18
    0
    yanıtYanıtla
    ivana cevap:

    İVANA SOSYAL MEDYADAN O KADAR PARA KAZANIYORSUN AÇILIŞLARA GİDİYOR PARA KAZANIYORSUN PROGRAM YAPIYOR PARA KAZANIYORSUN GÖZÜN DOYMADIMI. . . . . BİR GİYDİĞİNİ BİR DAHA GİYMİYORSUN . . . SEN VE SENİN GİBİLER YAZIN 6 AY TATİL YAPIYORSUN BU KADAR RAHAT YAŞARKEN BİR ÇOCUĞUN MASRAFLARINAMI YETİŞEMİYORSUN . . . . . . YAZIK

    17
    0
    yanıtYanıtla
    Mehmet ERDEM:

    Yazık 5000 2 kişinin 1 ayda kazandığı para. Birde azmış adamın işleri bozulmuş ne yapsın çalsın mı herkesin çocuğu var bu para bile fazla . Bu nafaka belasından özellikle kadına ödenen nafakadan devletin nafakazedeler kurtarması lazım. Kanunlar yüzünden bu kadınlar öyle kafasına göre miktar belirliyor. Erkek ölsün kendileri yaşasın istiyorlar

    16
    1
    yanıtYanıtla
    Hasan Beşer:

    Millet 1800 tl ev geçindiriyor Bak bizim evlatlatımız devletin okullarında okuyarak Prf oldular akkıllı olun

    yanıt7
    yanıt0
    KK:

    bomboş vasıfsız bi kadın. bomboş bi haber. saçma sapan programlardan indirdiğin deli paralarda bakıver kendi çocuğuna bi zahmet

    16
    0
    yanıtYanıtla
    melahat:

    nafakayı neden hep erkekler ödüyor?

    13
    3
    yanıtYanıtla
    ÇILGIN BEBİŞ:

    Şartlar uygun olduğu zaman kadınlarda nafaka öder. Araştır .

    yanıt3
    yanıt4
    Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title