Haberler

Seksenler dizisi yeni bölümleriyle eylül ayında hafta içi her gün ekranda olacak

Güncelleme:

TRT'nin merakla beklenen dizisi Seksenler'le ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Son olarak kadrosuna Reha Özcan ve Zeynep Demirel gibi sürpriz isimleri dahil eden Seksenler dizisinin eylül ayında günlük olarak yeniden ekranlarda olması planlanıyor.

TRT ekranlarında 24 Ocak 2012'den beri yayınlanan ve sıkı bir izleyici kitlesi yakalaması nedeniyle istikrarını koruyan Seksenler dizisinin başrol oyuncusu Rasim Öztekin'in hayatını kaybetmesi büyük üzüntüye neden olmuştu.

YAYINLANACAĞI TARİH MERAK EDİLİYORDU

Öztekin'in vefatının ardından 'Fehmi' rolünün ne olacağı merak edilirken, dizinin son yaptığı transferler gündem yaratmıştı. Seksenler'in kadrosuna son olarak Mucize Doktor dizisinde rol alan Reha Özcan ve Fenerbahçe'nin yardımcı antrenörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel katılmıştı.

Yapımcı Birol Güven, başka isimlerin daha kadroya katılacağı bilgisini verirken, dizinin yeni yayın tarihi de uzun süreden bu yana merak ediliyordu.

Seksenler dizisi yeni bölümleriyle eylül ayında hafta içi her gün ekranda olacak

EYLÜL AYINDA ESKİ DÜZENE GERİ DÖNECEKLER

TV 100'den Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Seksenler dizisinin ekrana gelmesi planlanan tarihi açıkladı.

Dizinin Eylül ayında günlük bölümlerle izleyicisine ulaşmayı planladığını belirten Altuntaş, "Birol Güven imzalı Seksenler'in yaz boyu haftalık dizi olarak yayınlanması gündemde... Mucize Doktor'dan ayrılan Reha Özcan'ın ve Zeynep Demirel'in kadrosuna dahil olduğu dizinin eylül sezonunda da yeniden günlük olarak ekranda olması planlanıyor" dedi.

Seksenler dizisinin yapımcısı Birol Güven'in kısa süre içerisinde konuyla ilgili resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

Seksenler dizisi yeni bölümleriyle eylül ayında hafta içi her gün ekranda olacak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zeynep Demirel Volkan Demirel Rasim Öztekin Birol Güven Reha Özcan Seksenler Haberler

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 32. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kur'an'daki en faziletli sureler hangileri? Hangi sure en önemli? John Wick 4 filmi oyuncuları kim? John Wick 4 filmi konusu, oyuncuları ve John Wick 4 özeti! En Sık Görülen Rüyalar ve Anlamları: Bilinçaltının Gizemli Dünyası İnci Taneleri CANLI izle! 9 Mayıs İnci Taneleri 14. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! 10 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Mayıs burç yorumları nedir? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 11. bölüm TRT 1 HD izleme linki! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 9 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Manifesting nedir? Nasıl manifest yapılır? YAVUZ AĞIRALİOĞLU KİMDİR? Yavuz Ağıralioğlu nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title