Haberler

İspanya Kraliçesi Letizia'nın eski sevgilisi skandal iddialarda bulundu

Güncelleme:

İspanya Kraliçesi Letizia'nın kız kardeşinin eski eşi Jamie Del Burgo, Kraliçe Letizia ile bekar olduğu dönemde bir ilişkisi olduğunu ve ilişkinin evlendikten sonra da devam ettiğini söyledi. Del Burgo, gazeteci Jaime Peafiel'in kaleme aldığı kitapta bu iddiaları ortaya attı.

İspanya Kraliçesi Letizia'nın kız kardeşinin eski eşi Jamie Del Burgo, Kraliçe Letizia ile bekar olduğu dönemde bir ilişkisi olduğunu ve ilişkinin evlendikten sonra da devam ettiğini söyledi.

İspanya Kraliyet ailesi yeni bir skandalla karşı karşıya kaldı. İspanya Kraliçesi Letizia'nın kız kardeşinin eski eşi Jamie Del Burgo'nun ortaya attığı iddia gündeme bomba gibi düştü. Del Burgo, gazeteci Jaime Peafiel'in kaleme aldığı "Letizia ve Ben" adlı kitapta İspanya Kraliçesi Letizia ile bekar olduğu dönemde bir ilişkisi olduğunu ve ilişkinin evlendikten sonra da devam ettiğini söyledi. 2014-2016 yılları arasında Kraliçenin kız kardeşi Telma ile evli olan Del Burgo, 2000 yılında Kraliçe ile tanıştığını ve ilişkilerinin de Kraliçe'nin Kral ile tanışmadan yıllar önce başladığını iddia etti.

Del Burgo'nun 2002 yılında Kraliçeye evlenme teklif ettiğini düşündüğü kaydedilen kitapta, Del Burgo ile Letizia'nın ilişkisinin 2011 yılında sona erdiği öne sürüldü.

Fotoğrafı kanıt gösterdi

Del Burgo, Kraliçe ile olan ilişkilerine kanıt olarak ise sosyal medya hesabından Kraliçe'nin kendisine gönderdiğini iddia ettiği bir fotoğrafı gösterdi. Del Burgo, siyah bir şala sarılı Letizia'nın fotoğrafını paylaşarak, şalı Kraliçeye kendisinin hediye ettiğini savundu. Paylaşımda Letizia'nın kendisine mesaj da yazdığını iddia eden Del Burgo, "Aşkım. Senin şalına sarındım. Bu bana sen benim yanımdaymışsın gibi hissettiriyor. Beni koruyor. Birbirimizi yeniden görünceye kadar geçen saatleri sayıyorum. Seni seviyorum" mesajını da yayınladı. Paylaşımının ardından sosyal medya kullanıcılarının sorularına maruz kalan Del Burgo, daha fazla mesaj olduğunu dile getirdi.

Kral Felipe ile evlenmeden önce TV muhabiri olan Kraliçe Elizabeth mesleğini bırakmıştı. - MADRİD

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Kraliçe İspanya Ünlüler Medya Magazin Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title