Haberler

İlk Kez Hakim Karşısına Çıkan Emrah Serbes, Savunması Esnasında Ağladı

Güncelleme:

İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde saat 14.00'te başlayan duruşmada Emrah Serbes savunma yaptı. Aylık gelirini 7 bin lira olarak söyleyen Serbes, savunması esnasında ağladı.

Emrah Serbes'in yargılandığı dava başladı. Duruşmada aylık gelirini 7 bin lire olarak söyleyen Serbes savunma yaparken ağladı.

İLK KEZ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Habertürk Haber Merkezi'nden Neşet Dişkaya'nın aktardığı bilgilere göre, İzmir Torbalı'da alkollü olarak kullandığı ve aşırı hız yaptığı otomobiliyle çarptığı araçta 3 kişinin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle hakkında 22.5 yıla kadar hapis cezası istenen senarist-yazar Emrah Serbes ilk kez hakim karşısına çıktı.

SAVUNMASI ESNASINDA AĞLADI

İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde saat 14.00'te başlayan duruşmada Emrah Serbes savunma yaptı. Aylık gelirini 7 bin lira olarak söyleyen Serbes, savunması esnasında ağladı.

"ANNEME GİDECEKTİK AMA..."

Üzerinde çalıştığı projeyi bitirince tatile çıkmaya karar verdiğini anlatan Serbes "Önce Yalova'ya annemin yanına gitmeye karar verdim. Ancak kendime tuttuğum şoför Kenan Doğru ile Bodrum'a gitmeyi kararlaştırdık" dedi. Kaza anını anlatan Serbes'in savunması sürüyor.

OLAYIN GEÇMİŞİ

İzmir-Aydın Otoyolu'nda 22 Eylül 2017'de Emrah Serbes'in kullandığı otomobil, Torbalı kavşağı yakınlarında 59 yaşındaki Ayhan Özçelik idaresindeki otomobile arkadan çarpmış, sürücü Özçelik ile 16 yaşındaki kızı Zeynep Özçelik olay yerinde, eşi Nilgün Özçelik ise tedavi gördüğü hastanede 12 gün sonra yaşamını yitirmişti. Kazadan sonra otomobili kendisinin kullandığını söyleyen Kenan Doğru tutuklanmış, yaklaşık bir hafta sonra Emrah Serbes'in gerçeği itiraf etmesiyle serbest bırakılmıştı. Emrah Serbes de 28 Eylül'de teslim olduğu adliyede tutuklanmıştı. Savcı hazırladığı iddianamede Serbes hakkında 22.5 yıla kadar hapis cezası istemişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Emrah Serbes Habertürk Torbalı İzmir Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

500

Yorumlar (15)

Napalim:

Ne yani siz hic icmiyorsunuz galiba. Hepiniz kolonya sürerken teninize alköl temas etmedi demek. Adam adam gibi cikip ben yaptim dedi. Hanginizde o arka var, bunu itiraf etmeye. Azrailin ve kaderin önüne gecilmez! Gelmisiniz adami alkolik diye kurban ediyorsunuz. Hele hele birde suclu kacmayip teslim oldugu halde. Insallah adalet bu davranisi görür ve insanlik namina dogru bir karar verir. Ancak sizin gibi sarlatan ve insanlik disi maluklere de bu karar kapak olur. Yuh size cakma müslümanlar

2
17
yanıtYanıtla
atakan:

benzetmekten hata olmaz diyerek , gel ben senin ağzını burnunu kırayım . sonra kaçmayayım ambulans çağırayım adalet bu iyi niyetimi! görsün doğru bi karar versin . uyar mı

yanıt3
yanıt0
kaan:

Sinan Çetin''in oğlu Rüzgar Çetin 1 polisi şehit diğeri yaralı alkolü ama serbest çok çabuk unuturuz sen uyu türkiyem

17
1
yanıtYanıtla
G...:

Ah Emrah Serbes gül gibi adamsın nası bi kader bu

7
9
yanıtYanıtla
ali:

kardeşler eğer kimliğinizde müslüman islam ibaresi varsa içki ve zina kumar faizden uzak durun aksi halde oturup düşünün

9
2
yanıtYanıtla
NİSAN:

nedense bazı insanların samimiyetlerine inanmıyorum

7
2
yanıtYanıtla
serta ç bozkurt:

alkol alarak üç insan öldürmenin cezası 22. 5 yılmıymış yazık daha bide 22. 5 yıla kadar deniyo yani en fazla 22. 5 yıl insan hayatı bu kadar ucuz yani ülkemizde

7
2
yanıtYanıtla
mentollü:

Serbes, sonunda t yok. . Ona göre haa.

4
3
yanıtYanıtla
ALTIN OBA:

Katili, tacizçisi, hırsızı, içkici bol Türkiye''de.

7
0
yanıtYanıtla
ref:

3 ayda cıkar zira hakimin savcının kendi ailesinden biri değil ölenler ağladığı icin eminim cok byük indirim alacaktır

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title