Haberler

İlhan Şeşen Sürprizi! Paramparça 81. Bölümünde İzleyiciyle Buluştu

Güncelleme:

Dün akşam yayınlanan Paramparça 81. bölümünde İlhan Şeşen sürprizi yaşandı! Usta oyuncu kadrosuna sahip dizi, bir ustayı daha bünyesine katmış oldu.

Pazartesi günlerinin çok sevilen dizisi 'Paramparça'nın dün akşam yayınlanan 81. bölümünde, ünlü oyuncu ve müzisyen İlhan Şeşen de 'Ekrem' karakteri ile diziye dahil oldu.

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Mine Tugay, Barış Falay, Ebru Özkan Saban, Tolga Tekin, Neriman Köse, Hümeyra gibi usta isimlerin yer aldığı Paramparça dizisi, İlhan Şeşen ile gücüne güç katmış oldu. Ekrem karakteri, diziye girer girmez önemli bir rol üstlendi.

EKREM'DEN ASUMAN'A BÜYÜK KOZ

Paramparça 81. bölümünde yaşananlar kısaca şu şekildeydi; Burhan Bey'in ölümünün ardından Maide Hanım kendisine yeni bir işbirlikçi bulmakta gecikmez. Asuman, Maide Hanım'ın şeytani planlarını uygulayabilmesi için tam da aradığı kişidir. İkili arasında güçlü bir ittifak kurulur. Asuman'ın yoluna çıkan Ekrem Bey farkında olmadan Asuman'ın eline çok büyük bir koz vermiştir.

RAHMİ BEY POLİSE TESLİM OLDU

Komadan çıkan Cansu, bebeğini kaybettiğinden habersizdir. Cansu'ya gerçeği açıklamaya cesaret edemeyen Dilara'nın yalanlarıyla, işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Ayşe'nin mezarını ziyaret eden Rahmi Bey, burada Maide Hanım'a yakalanır. Daha fazla kaçamayacağını anlayan Rahmi Bey, polise teslim olur.

BÖLÜME DAMGA VURAN OLAY: ALAZ'I KİM KAÇIRDI?

Harun'un çevirdiği kirli işleri Cihan'dan öğrenen Dilara, her şeyi göze alıp, Harun'dan boşanmaya karar verir. İkilinin, boşanma protokolünü konuşmak için buluştuğu saatlerde yalıya maskeli adamlar baskın yapmış ve Alaz'ı yanlarına alarak ortadan kaybolmuşlardır.

Paramparça 82. bölümü, pazartesi akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İlhan Şeşen Burhan Bey TV Magazin Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir? A101 AKTÜEL KATALOĞU 13-16 MAYIS | A101'e gelen ürünler! A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! ZTK maçı ne zaman oynanacak? #9917 Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş- Trabzonspor maçı ne zaman? Kurban Bayramı'nda hangi sureler okunur? Kurban arefesinde hangi sureler okunur? SARILIK NEDEN OLUR? Sarılık belirtileri neler, nasıl geçer? 20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman 2024? MEB'den Öğretmen Ataması Takvimi #128197 Sözlü sınav ve mülakat tarihleri ne zaman başlıyor? İDRAR YOLU ENFEKSİYONU NEDEN OLUR? İdrar yolu enfeksiyonu belirtileri neler, ne iyi gelir?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title