Haberler

    İki sevgilinin sivilce operasyonu

    Güncelleme:

    Biri müzik dünyasının diğeri podyumların genç yeteneklerinden. Bir yılı aşkın süredir aşk yaşayan ikili yeni yıl tatili için de Meksika'nın Tulum kentine gitti.

    Biri müzik dünyasının diğeri podyumların genç yeteneklerinden. Bir yılı aşkın süredir aşk yaşayan ikili yeni yıl tatili için de Meksika'nın Tulum kentine gitti. Onların aşk dolu tatil anları da objektiflere böyle yansıdı.OKUMA SAATİ Gigi ve Bella Hadid kardeşlerin kendileri gibi moda dünyasında kariyer yapmaya başlayan erkek kardeşleri Anwar sevgilisi, ünlü şarkıcı Dua Lipa ile birlikte Meksika tatilini sürdürüyor. Lipa ve Hadid, önceki gün de plajda güneşlenirken görüntülendi.SİVİLCE OPERASYONU Dua Lipa ve Anwar Hadid, uzun süre kitap okudular. Hadid bir ara cep telefonuyla ilgilendi sonra okumaya geri döndü. İki sevgili bir ara da birbirlerinin yüzündeki sivilcelerle ilgilendi. Sonra da bir süre sohbet etti.YENİ YIL TATİLİ 21 yaşındaki Anwar Hadid ile 25 yaşındaki Dua Lipa, Noel'i ABD'de birlikte kutladı. Daha sonra da Covid 19 seyahat kısıtlamaları altında Meksika'ya geçti. Genç çift ve arkadaşları uçakla yaptıkları bu yolculuk sırasında bazı sağlık kontrollerinden geçti.ABD'DEN MEKSİKA'YA GEÇTİLER

    Genç kuşağın öne çıkan şarkıcılarından biri olan Dua Lipa ile tıpkı ablaları Gigi ve Bella Hadid gibi moda dünyasında kariyer yapmaya başlayan Anwar Hadid, 2019 yılından bu yana birlikte. Dua Lipa, Hadid'in ailesi tarafından da kabul gördü. Noel kutlamaları sırasında da genç şarkıcı Lipa, Anwar Hadid'in annesi Yolanda'nın çiftliğinde Gigi, sevgilisi Zayn Malik, diğer ablası Bella ve babaları Mohamad Hadid ile birlikteydi. Genç çift daha sonra yeni yılı karşılamak için Meksika'ya geçti.ABLALARI GİBİ MODEL OLDU Anwar Hadid, Filistin asıllı emlak zengini Mohamad Hadid ile Hollandalı model Yolanda Hadid'in evliliğinden dünyaya gelen en küçük çocukları. Çiftin, Gigi ve Bella adında iki kızı daha bulunuyor. Moda dünyasında isim yapan iki kız kardeşin ardından küçük kardeşleri Anwar da modelliği meslek edindi. Anwar Hadid de tıpkı eski bir model olan annesi Yolanda ve ablaları Gigi ile Bella gibi model olarak kariyer yapmaya başladı. Genç Hadid önemli moda haftalarında önde gelen tasarımcıların defilelerinde podyuma çıkıyor.KOSOVA DOĞUMLU Dua Lipa, 2017 yılında dijital müzik platformunda Beyonce, Ariana Grande, Adele gibi ünlüleri geride bırakıp en çok dinlenen şarkıcı oldu. Lipa'nın kendi adını taşıyan albümü bu platformda 2 buçuk milyar dinleme sayısına ulaştı. Kosova doğumlu olan Dua Lipa, akademisyen bir ailenin kızı. Lipa henüz 15 yaşındayken ailesiyle birlikte Londra'ya taşındı. Kariyeri ise yine internetteki bir müzik paylaşım platformuna şarkılarını yüklemesi sayesinde oldu. Onu keşfeden ise Lana Del Rey'in menajeri Ben Mawson oldu.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Dua Lipa Magazin Haberler

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    Bakmadan Geçme

    AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu?
    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title