Haberler

İclal Aydın Sürpriz Evliliğin Ardından İlk Kez Konuştu

Güncelleme:

Kısa süre önce "O Hayat Benim" dizisinin görüntü yönetmeniyle nikah masasına oturan ünlü oyuncu, "Aşksız yaşanmaz sanıyordum, bal gibi yaşanıyormuş." dedi.

Bir dergiye röportaj veren İclal Aydın, diziye 19. bölümde katıldığını, Efe Kubilay'la o sette tanıştığını ve 60. bölümde de nikah defterine imza attıklarını anlattı:

"YORULUYORUM AMA DAHA MUTLUYUM"

"Yaklaşık bir yıl önce hayatımı sadeleştirme kararı aldım. Mümkün olduğunca kendi işimi kendim görme konusunda ısrarlı bir tutuma girdim. İki yıl önceye nazaran daha çok mutfakta, daha çok bahçemde, evimde ve direksiyon başındayım... Çok yoruluyorum ama daha mutluyum. Yaşamım bereketleniyor diye düşünüyorum. Zaten değişen hayatımın gittiği yol bu evliliğe götürdü bizi. Şatafattan uzak bir törendi. Her ikimizin de tercihi bu yönde oldu. Bütün duam, birbirimize ve bizi sevenlere mahcup olmadan yaşayabilmek."

"BAL GİBİ DE YAŞANIYOR"

Ünlü oyuncu ve yazar, "Aşk hep olmalı mı?" sorusuna da ilginç bir yanıt verdi: "Aşksız yaşanmaz sanıyordum. Bal gibi de yaşanıyormuş. Başlangıçta büyük şok, sonra isyan, ardından sızlanma ve derken kabulleniş geliyor. Kabullendikten sonra da başka bir sürekli yaşam hazzı varmış. Sanırım bir daha sevemem, sevmem, sevilmem dediğim günler de oldu itiraf edeyim. Kendime yaklaştığım günler oldu onlar."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aydın Magazin Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Bakmadan Geçme

3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir? Düzenli tüketmek karaciğeri tertemiz yapıyor! Karaciğeri temizleyen besinler nelerdir? KURBAN BAYRAMI 9 GÜN TATİL Mİ? Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 3 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME NE ZAMAN? Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları hangi tarihte? #9917 2024-TUS 1. Dönem yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 2024-TUS sonuç ekranı! MİLLİ MAÇ NE ZAMAN? #9917 İtalya Türkiye milli maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? #129349 Sıcaklıklar yakıp kavuracak! Sıcaklıklar kaç derece yükselecek? Bu yaz hava nasıl olacak?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500

Yorumlar (32)

tracers:

sen salatalıksız yaşayamazsın !

18
4
yanıtYanıtla
Ayşegül:

Adam çok çirkin beee.

16
5
yanıtYanıtla
ASİMobil-ANDROID:

iclal aydının aşk hayatından banane niye böyle salak ve gereksiz haberler yapıyorsunuz,Millet can derdine düşmüş.

17
1
yanıtYanıtla
RelaxMobil-IOS:

Eniste amma tipsizmis

15
2
yanıtYanıtla
q:

Bunlar kafayı aşka takmış. Yok öyle bır şey artık herkes kendini seviyor ,sizi sevdiğini sandığınız insan ,sizin onu sevmenizi sevdiği için sizi seviyor.Kisaca aslında herkes benim diyor ve kendini seviyor aşk ,meşk fasa fiso. Herkes kendini düşünüyor .

17
0
yanıtYanıtla
ahmet korkmaz:

başka adam bulamadın mı çok mu aradın bu ad amı

13
3
yanıtYanıtla
bööööğğğHHTHHTTTT:

NE ANLATMAYA ÇALIŞIYOR BU ŞİMDİ

15
0
yanıtYanıtla
garıp:

PARAN VAR İSE SORUN YOK

11
1
yanıtYanıtla
klayx:

sırf yorum yazmak için açtım bu haberi, lan bu nasıl haber bunlardan bize ne arkadaş, iç savaş kapıda sizin uğrştığınız habere bakın ayıp ayıp!!

10
2
yanıtYanıtla
satırbaşı:

kitap gibi hatun

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title