Haberler

İbrahim Tatlıses, filmlerinde figüranlık yapan Suphiye Orancı hakkında konuştu: Arkadan öyle geçmiş hatırlamıyorum

Güncelleme:

Kızları Uğur Dündar ve Metin Akpınar'a babalık davası açan Suphiye Orancı ile yıllar önce filmlerde oynadığı ortaya çıkan İbrahim Tatlıses ilk kez konuştu. Filmlerinde prodüksiyondan sorumlu olmadığı için Orancı'yı tanımadığını söyleyen Tatlıses, "Arkada öyle geçmiş hatırlamıyorum, figüranlardan biridir" ifadelerini kullandı.

Açtığı davayla Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu'nun ablası da Uğur Dündar'a babalık davası açtı. Kızlarının babalarını aramak için verdiği mücadelenin ardından Müge Anlı'nın programında aranan anne Suphiye Orancı'nın yıllar önce İbrahim Tatlıses ile birçok filmde oynadığı ortaya çıkınca usta sanatçıdan yorum gecikmedi.

İBRAHİM TATLISES'E AŞIK KADINI OYNAMIŞ

Yıllar önce 4 çocuğunu Türkiye'de bırakarak Almanya'ya taşınarak orada 2 evladı ve eşiyle yeni bir hayat kuran annesine ulaşmak isteyen Duygu Nebioğlu, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurarak yardım istedi. Bir izleyici, Orancı'nın kapısına giderek kızlarının onu aradığını söyleyerek programa bağlanmasını istedi ancak anne, teklifi geri çevirerek evine polis çağırdı. Kendine yeni hayat kuran Suphiye Orancı'nın İbrahim Tatlıses'in başrol olduğu Yalan" (1982), "Yorgun" (1983), "Sarhoş" (1986) ve "Aşıksın" (1988) filmlerinde figüran olarak rol aldığı ortaya çıktı. Aşıksın filminde spor salonuna giden ve Tatlıses'e aşık olan kadını, Sarhoş da ise hemşire bir kadını oynamış.

İbrahim Tatlıses'ten filmlerinde figüranlık yapan Suphiye Orancı hakkında konuştu: Arkadan öyle geçmiş hatırlamıyorum

TATLISES: FİGÜRANMIŞ, HATIRLAMIYORUM

Olayda adı geçen İbrahim Tatlıses, Oda TV'ye yaptığı açıklamada "Hatırlamıyorum. Arkada geçmiş öyle ama hatırlamıyorum. Figüranlardan biri... Prodüksiyon ondan sorumludur. Ben yönetmen ve oyuncuyum. Ben tanımam kimi getirdiklerini. Tanımıyorum yani..." ifadelerini kullandı.

KIZININ BİR BABASI METİN AKPINAR

63 yıldır Göksel Özdoğdu ile evli olan Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı birliktelikten ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Babalık davası açan Duygu Nebioğlu kazanırken ikizi Sevgi Nebioğlu'nun davası devam ediyor. Kızlarının ortaya çıkmasıyla bir açıklama yapan Metin Akpınar, evlatlarını kabul ederek "Tek gecelik bir ilişkiydi. Eşimden özür dilerim. Hayat geriye doğru akmıyor" demişti.

UĞUR DÜNDAR'A BABALIK DAVASI AÇILDI

Nebioğlu, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda ablasının babasının da ünlü bir gazeteci olduğunu ve dava açıldığını söylemişti. Kısa süre içinde ünlü gazetecinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıkmıştı. Davanın 2 yıl önce açıldığını söyleyen Uğur Dündar, yapılan DNA testinde genç kadının babası olmadığını kanıtlandığını söyledi.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

İbrahim Tatlıses Metin Akpınar Uğur Dündar Televizyon 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur?
500

Yorumlar (21)

Abdullah KARAMAN:

kadın da vip çalışmış.

467
10
yanıtYanıtla
Mukan Kağan:

Uzun vadeli geleceğe yatırım nasıl olur herkese göstermiş :)

yanıt209
yanıt10
Snn Aksu:

Ünlüler camiasına epey hizmet vermiş

420
13
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Tatlıses için de babalık kontrolü yapsınlar, onun tezgahından geçmemesi çok zor.

400
19
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

özellikle buna test yapılmalı

359
18
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

Niye lo sıkıntın mı oldu ibo’yla ??????

yanıt57
yanıt136
sade vatandaş:

ne sıkıntım olacak onunla biri gelen geçene sulanan biri öbürü ise malum. herhalde bu durumda onların askerlik arkadaşı olduklarını sanmıyorsun

yanıt323
yanıt11
Orhan Eren:

kesin cakmistir.

yanıt98
yanıt10
Metin Öztürk:

Atatürk olmasaydı babanız belli olmaz diyenlerin kızları babalarını arıyor

316
28
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

şuanki bircok bayan gibi para için kapak atmya çalışmış .

226
24
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title