Haberler

İbrahim Tatlıses, tehdit gerekçesiyle karakolluk olduğu oğluyla sarılıp barıştı

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde gayrimenkulleriyle ilgili satışlardan dolayı oğlu Ahmet Tatlı'dan "Beni tehdit ediyor" diyerek şikayetçi oldu. Röportaj veren Tatlıses, arasının açıldığı oğluyla "Benim göz bebeğim" diyerek kamera önünde sarılıp barıştı.

İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz haftalarda "Beni tehdit ediyor" diyerek büyük oğlu İbrahim Tatlı'dan şikayetçi oldu. Evladıyla karakolluk olan Tatlıses, küslüğe dayanamadı.

OĞLUYLA SARILIP BARIŞTI

İbrahim Tatlıses, Bodrum'daki bir arsasını satacak oğlu Ahmet Tatlıses ile arsayı alacak kişiler arasında tartışma çıktı. Tatlıses ise "Oğlum beni tehdit ediyor" diyerek karakola gibi şikayetçi oldu. Günler sonra Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının muhabiriyle röportaj yapan Tatlıses, oğluyla barıştı. Oğlundan bahsederken gözyaşlarına hakim olmayan sanatçı "Ben o olayla ilgili bir şey söylemeyeceğim. Ahmet benim göz bebeğim o benim oğlumdur. İnsanın özüne inmezsen kulaktan duyma şeyler olur. Gözümüz gördü kulağımız duydu. O benim oğlumdur. Ahmet aslanın aslanıdır. Ben ne dersem onu program yapın" dedi.

İbrahim Tatlıses, karakolluk olduğu oğluyla sarılıp barıştı

"BABAMLA SORUN YOK"

Tatlıses bu sözleri söylerken yanına gelen oğlu Ahmet Tatlı'ya sarıldı. Babasının elinden öpen Ahmet Tatlı ise babasıyla arasında bir sorun olmadığını söyledi.

İbrahim Tatlıses, karakolluk olduğu oğluyla sarılıp barıştı

"O SES TÜRKİYE'DEN TEKLİF GELİRSE KABUL EDERİM"

Yeni projelerle ekrana dönebileceğinden bahseden Tatlıses, "O Ses Türkiye'den teklif gelebilir. Kabul ederim. Benim işim bu. Millet şarkı söylememi istemiyor, 'Sen çık seni görelim' yeter diyorlar. 'İbo Şov' çekersem Kanal D'ye çekeceğim. Polat Yağcı ile görüştük. İlk konuk da Hülya Avşar olur, Sibel Can olur." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses İbrahim Tatlı Ahmet Tatlı Bodrum Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

10-11 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı?
Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

500

Yorumlar (34)

Kibar Adam:

Arkadaslar....türkiyenin hertarafinda yilan görünmekte. Bu bir deprem isareti....büyük deprem kapida. Allah türkiyeyi insanimizi korusun. Depreme hazirlikli olmamiz lazim.

11
4
yanıtYanıtla
ZekaKüpü:

Kafan güzelmiş kardeş güle güle kullan. Yılanların çiftleşme mevsimi olduğu için ortaya çıkma ihtimali yok zaten kesin deprem habercisidir.

yanıt3
yanıt1
şahmarancı:

Kibar adam yılandan korkma yalandan vede insanlardan kork, , hiç bir yılan sana zarar vermez seni ısırmaz korkma onlara dokumazsan, , ayrıca yılanlar olmazsa her yer binlerce fare kesilir bu aylarda yılanlar ortaya çıkar neden havalar sıcak olduğu için onların çiftleşme ayları aynı zamanda

yanıt1
yanıt0
yarcan:

Armut dibine düşermiş. . .

13
2
yanıtYanıtla
Bingöllü:

HA İBO KONUŞTU , HA BENİM " HOROZUM YUMURTLADI ".

11
3
yanıtYanıtla
CABBAR:

ALLAH IM EN ÇOK GÜVENDİĞİN SESİNİ ALDI. ÖLSEYDİN KURTULUŞ OLURDU SANA

8
5
yanıtYanıtla
12345:

BİR GÜN OKULA GİTMEMİŞ DAĞDA MAĞARADA BÜYÜMÜŞ KİMLERİ KİMLERİ YALADI DA ''''İMPARATOR'''' DENİLECEK KADAR ZENGİN OLDU. PROGRAM YAPAR OLDU TEK HARF YAZAMADANBİ GİT ARTIK BE BARZO.

9
4
yanıtYanıtla
Fatma:

Yâzık sana bu ne talihsiz yorum böyle

yanıt1
yanıt5
Ayşe demir:

Bu adam bitmiş garıbanın malını ye ahını al bak ahlar nasıl çıkıyor alma mazlumun ahını çekersin aheste aheste bu gidişle mal mülkte biter hazıra dağ dayanmaz

11
1
yanıtYanıtla
Kibar Adam:

Allah sana sesin kadar birazcik karekter verseydi iste o zaman imparator olurdun. Isin bitmis artik, otur yerinde susmaya bil artik. Herseye maydanos olma, koy kendini çig köftene ye kendini ve sus artik.

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title