Haberler

Ameliyat İçin ABD'ye Giden Tatlıses: Belki Son Fotoğrafımız Olur

Güncelleme:

Ameliyat için ABD'ye giden Tatlıses, uçağa binmeden muhabirlere, "Madem gidiyoruz, beni Elif Ada'mla çekin. Bakarsınız son pozumuz olur" sözleriyle duygulandırdı.

Mart 2011'de uğradığı silahlı saldırı sonrası sol tarafı felç olan İbrahim Tatlıses başından ameliyat olmak üzere dün Amerika'ya gitti. Atatürk Havalimanı'nda oğlu İdo ve kızı Elif ile vedalaştı.

DUYGULANDIRAN SÖZLER

Muhabirlerin fotoğraflarını çekmesine izin veren Tatlıses, objektiflere Ayşegül Yıldız'la evliliğinden olan kızı Elif Ada ile poz verdi. Sanatçının "Madem gidiyoruz, beni Elif Ada'mla çekin. Bakarsınız son pozumuz olur" sözleri, yanındakileri duygulandırdı.

OĞLU İDO DA FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Arizona'da tıpkı kendisi gibi başından vurulan senatör Gabrielle Gifford'un doktoruyla uzun süredir görüşen Tatlıses'in uçağa binmeden önce fotoğrafını oğlu İdo, "Keyfimiz yerinde... Seni seviyorum" notuyla paylaştı.

3 YILDIR KÜS OLDUĞU EŞİNDEN HELALLİK ALDI

Sanatçının 3 yıllık küslükten sonra helallik aldığı Derya Tuna da, oğluyla eski bir fotoğrafını paylaşarak "Allah'ın izniyle keyfiniz her daim olsun inşallah. Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin" yazdı.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri İbrahim Tatlıses Elif Ada Magazin Haberler

500

Yorumlar (112)

kürşat:

kurban olduğum allah adamın gözuneparmagını sokmaz

6
50
yanıtYanıtla
karizmaMobil-ANDROID:

PKK=TATLISES

18
36
yanıtYanıtla
celalettin yücel:

Cenab-ı Hak İBRAHİM TATLISES ağabeyimize acil şifalar versin. Tekrar biricik kız evladına kovuşmayı nasip eylesin MEVLA .

38
10
yanıtYanıtla
bayram abi:

HADI GIT GELDE SENI DINLIYELIM BE ADAM OZLEDIK IMPARATOR

40
8
yanıtYanıtla
cimbom:

70 yaşındaki yardımcını nasıl acımasızca tokatladığını, yıldız tilbeye yaptığın hakaretleri millet unutmadı çakma imparator.

15
32
yanıtYanıtla
AhmetmobilWeb@haberler.com:

Ölde kurtulalim artik senden

17
27
yanıtYanıtla
jilet apo:

ben jilet apo izmir çimentepeden imparator allahın izniyle gidip geleceksin

30
10
yanıtYanıtla
yeter:

inşallah dönuşun olmasın.

13
23
yanıtYanıtla
tatar:

utan ulenn utann yetiştirdiğin oğlunun koluna bak utan kendi halkına miletine bir faydan olmadıgı gibi öz evlatlarınada bir değer bırakmamışsın zibidi kolundaki işlemelere bakıyormda ancak yazıklar olsun diyebiliyorum

23
13
yanıtYanıtla
olmamış gerçekten:

kroluk geninde var hiçte olmamış şahine mercedes parçası nasıl olmuyorsa onun gibi hahahaha

yanıt7
yanıt4
Tüm 112 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title