Haberler

İbrahim Kutluay'dan Boşanan Demet Şener'den İtiraf: Yalnızlık Zor Geliyor

Geçtiğimiz ocak ayında İbrahim Kutluay'dan boşanan Demet Şener, katıldığı törende "Uzun bir beraberlik sonrası gerçekten yalnızlık zor geliyor insana. Evet zorlanıyorum" dedi.

Demet Şener 2002'de aşk yaşamaya başladığı İbrahim Kutluay ile 2005'te Çırağan Sarayı'nda nikah masasına oturmuştu. Kızları İrem 2006, oğulları Ömer 2009'da doğmuştu.

OCAK AYINDA BOŞANMIŞLARDI

Demet Şener, Ekim 2016'da ihanet iddiasıyla dava açtığı İbrahim Kutluay'dan olaylı bir süreç sonrası geçtiğimiz ocakta boşandı.

İbrahim Kutluay'dan Boşanan Demet Şener'den İtiraf: Yalnızlık Zor Geliyor

DEMET, SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Cadde'n in haberine göre; Önceki akşam da Maslak Volkswagen Arena'da düzenlenen 'Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni'ne katılan Demet Şener çarpıcı açıklamalar yaptı.

İbrahim Kutluay'dan Boşanan Demet Şener'den İtiraf: Yalnızlık Zor Geliyor

"YALNIZLIK ZOR GELİYOR İNSANA"

Törene yalnız gelen Demet Şener şöyle konuştu: "16 yıl sonra ilk defa bir davette tek başımayım. Çok değişik duygular içindeyim. Kendime 'Buna alışsan iyi olur' diye telkinde bulunuyorum. Böyle olmasını ben istemedim. Hayat işte. Uzun bir beraberlik sonrası gerçekten yalnızlık zor geliyor insana. Evet zorlanıyorum. Ama artık yapacak bir şey yok."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Kutluay Çırağan Sarayı Demet Şener Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (44)

burcin:

Baskasinin askini caldin, simdide baskasi senin askini caliyor. Etme bulma dünyasi. .

31
0
yanıtYanıtla
sende yapmıştın:

Valla sen diğer DEMET i yalnız bırakmışstın söke söke aldın adamı elinden ve o da yalnız kalmıştı hatıralrsın! Bu karakedilik bir yerde sana böyle patladı işte demet hanım! İnstagramda boy boy resimler çekilmenden belli yalnızlığın ama oldu olan! Bak seninde yuvanı yıktılar. Şimdi otur haline ağla! acımıyorum sana

27
0
yanıtYanıtla
000:

eee etme bulma dünyası işte zamanında o evliliyi yaparken aldığı ahlar aklına gelsin emin ol bunlar daha iyi günler

15
5
yanıtYanıtla
Can:

"İşiniz bu yat kalk boşan ahlak iman yok gibi zaten.. Gösteriş para olsun diye yapmazlar gerçekten inanıyorsa!!" Diyen şahıs ne alaka??????? Kadın aldatıldı boşandı. Doğrusunu yaptı. Sen boynuzlansan devam mı edeceksin bir şey olmamış gibi

7
12
yanıtYanıtla
maho:

kadın çok mu temizmiş,Onun adamı nasıl kafaladığını bilmeyen mi var.

yanıt20
yanıt5
Çerkes:

Sıkma canını.yerini hemen doldurursun.ama buseferki arkadaşın sevgilisi olmasın sakın.sonu daha acı oluyodur dimi

17
1
yanıtYanıtla
REKTÖR:

Demet Akalın''a bak gene varsa onun sevgilisini çal gene.

14
4
yanıtYanıtla
güzellik:

EVLENECEK SİNYAL YAKMIŞ

14
3
yanıtYanıtla
Bam bam bam:

Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste

11
6
yanıtYanıtla
Duygularima esir oluyorum onu gorunce:

3 vakte kadar bulursun zengin birini merak etme canim benim hayat size guzel

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title