Haberler

İbo Show'a rakip geliyor! Hakan Altun ve Sibel Can'ın programdan fragman yayınlandı

Güncelleme:

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici, Şarkılar Bizi Söyler programıyla ekrana dönüyor. Müzik şöleninin gerçekleşeceği program daha ekrana gelmeden İbo Show'a rakip gösterildi.

Türk müziğinde önemli çalışmalara imza atan Sibel Can ve Hakan Altun ikilisinin sunuculuğunu üstleneceği ve Hüsnü Şenlendirici'nin de klarnetteki ustalığını konuşturarak müzik şöleni yapacağı Şarkılar Bizi Söyler programı 25 Şubat'ta ilk bölümüyle ekrana gelecek.

İBO SHOW'A RAKİP GELİYOR

Yapımcılığında Polat Yağcı'nın ve yürütücü yapımcılığında ise Hülya Sepken'in bulunacağı Poll Production imzasıyla Kanal D'de izleyici kitlesine keyifli dakikalar yaşatacak. Henüz ekrana gelmeyen programın Star TV'de yayınlanan İbo Show'a rakip gösterildi.

İbo Show'a rakip geliyor! Hakan Altun ve Sibel Can'ın programdan fragman yayınlandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hüsnü Şenlendirici Sibel Can Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (18)

Sakaryalı Hatun:

Cumartesi çıksın işte o zaman rakip olurlar perşembe nedir ya?!!

6
5
yanıtYanıtla
Denizzz:

Demi ya bide rakip çıktı diyolar ne rakibi hani nerde göremiyorum

yanıt7
yanıt2
Sw:

Niye? Pamuk Prenses Perşembe günleri izlediğin başka bir program mı var?

yanıt3
yanıt2
Denizzz:

Bir zamanlar cukurova tatlım

yanıt0
yanıt0
Tesisatçı:

Şimdi kadro tamamlandı bir bunlar eksikti millet ekmek derdinde ben 50 sene çalışsam bunların bir programda aldıkları ücreti alamıyorum yazıklar olsun

9
2
yanıtYanıtla
oktay:

üretmek sıfır. . . yıllardır geçmişi ısıtıp ısıtıp önümüze getiriyorlar. . .

6
1
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Ben bu tür programlari vede dizileri izlemem, izliyenlerde saygi duyarim .ancak anladigim kadaraiyla burada ibo show üzerinde reklami yaptiriliyor..

4
3
yanıtYanıtla
Adapazarlı baltacı şeho ağa:

Merhaba- Dörtyol, lu Can dep ekşi. Varmı??

yanıt2
yanıt2
Dr.M:

Her kanalda başlar bu tür programlar. Mantar misali

4
1
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Sibel Can,30 yıl önce çok güzel bir kızdın.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title