Haberler

Hülya Avşar'dan Kaya Çilingiroğlu'na nafaka cevabı: Erkek olsam kadına da para veririm

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Burada eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun nafaka açıklamalarını değerlendiren sevilen sanatçı, "Annenin paraya ihtiyacı varsa, çocuk mutsuz olur. Onun mutluluğunu bozmamak için erkek olsam kadına da para veririm" dedi.

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Modacı Özlem Kaya'ya kıyafet provasına geldiğini söyleyen Hülya Avşar, yılbaşında sahneye çıkmayacağını açıkladı.

Yılbaşı sonrası iki sahne programı olduğunu belirten 56 yaşındaki sanatçı, "Hayatta her şey para değil. Bazen manevi değerleri korumak için bazı şeylerden vazgeçmek gerekir" dedi.

Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun, "Ben zaten çocuğumun bütün giderlerini karşılayacağım. Gideceksin bir adamla birlikte olacaksın, yiyeceksin içeceksin, parayı ben vereceğim" şeklindeki nafaka açıklamasını değerlendirdi.

"ERKEK OLSAM KADINA DA PARA VERİRİM"

Hürriyet gazetesinin haberine göre; ünlü sanatçı, "Haklı olduğu taraflar da var, haksız olduğu taraflar da. Bir insan, çocuğu için eski eşine bir şeyler yapabilir. Annenin paraya ihtiyacı varsa, çocuk mutsuz olur. Onun mutluluğunu bozmamak için erkek olsam kadına da para veririm" ifadelerini kullandı.

Avşar, "Annesiyle mutlu olsun. Buna nafaka diye bakmıyorum. Varsa ihtiyacı, erkek dediğin vermeli zaten. İhtiyacı yoksa zaten kadın da istemez. Mesele burada, erkeklerin bu kadar ince düşünememesi" şeklinde konuştu.

KAYA ÇİLİNGİROĞLU NE DEMİŞTİ?

Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, "Bir kadının erkekten daha az ezildiğini düşünmüyorum. Erkek de eziyet çekiyor. Adam mesela evlilik yapıyor, boşanmak istiyor. Karısına 'Bırak beni gideyim' diyor. Bu sefer eşi 'Sen bana bu kadar para vereceksin' diyor. Bu nafaka ne abi?" şeklinde konuşmuştu.

Çilingiroğlu, "Siz kadınlardan ne çektiniz Kaya Bey" sorusuna, "Kadınlardan az çekmedim. Şunu demek istiyorum; 'Nafaka ne?' Ben zaten çocuğumun bütün giderlerini karşılayacağım. Gideceksin bir adamla birlikte olacaksın, yiyeceksin içeceksin, parayı ben vereceğim! Ben çocuklarımın giderlerini karşılıyorsam kadına niye para vereyim?" yanıtını vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kaya Çilingiroğlu Hülya Avşar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (32)

ESNAF:

VALLAHİ KADIN ERKEK EŞİTLİĞİNDEN BAHSEDİYORRUZ AMA SİZ HİÇ BİR KADININ MADEN OCAĞI, DEMİR DÖKÜM GİBİ İŞLERDE ÇALIŞTIĞINI GÖRDÜNÜZ MÜ. . . .

7
7
yanıtYanıtla
Sahin K:

Erkegi düsünen yok varsa yoksa ''ane'' anne mutsuz olursa cocuguda olur baba mutsuz oldugnda ne oluyor

10
4
yanıtYanıtla
:

baba mutsuz olmaz, , , . . . baba. ailesine evine çoluk çocuğuna sahip çıkar korur kollar, , , ,

yanıt4
yanıt4
türk halkı:

bu adam ilk defa dogru konuşmuş helal valla

11
3
yanıtYanıtla
Neva:

Elbette kadın bosaninca çalışmalı kendi ihtiyaçlarını karşılamali. Ama çocuğun annesiyle yaşadığı ev standartlarında düşüş oluyorsa, mesela çocuğu kursa arabayla götüren anne boşandıktan sonra bunları yapamıyorsa çocukta fakirlesmis olmuyor mu. Çocuğun hemen hemen aynı standartlarda hayatına devam etmesi gerek.

3
9
yanıtYanıtla
aa:

he nekadar guzel ozetlemıssın NEVA . ananda senı kursa arabayla goturuyordu degılmı. . sımdı butun kadınlar arabayla gıdıyor degılmı oraya buraya. erkek enayi degılmı. kaya çllingiroglu ne guzel anlatmış. sen gıdecen gezecen bende ustune para vareyım degılmı. sen cok akıllısın, aman dıkkat et de kaybetme o aklını.

yanıt3
yanıt2
EDA:

HAYATIN GERÇEKLERİNİ ÖRENMESİ LAZIM

yanıt4
yanıt0
M.E:

Çocuğunun fakirleşmesini düşünüyorsa fakirleşmesinide göze almış demektir. Aksi halde boşanmayacak ozaman. Çocuk oyunu değil evlilik. Para için evlenen zihniyetlere de Allah hidayet versin. 2 sene evli kal sonra boşan sonrada aynı şartlarda hayat sür. . . yok öyle dava.

yanıt6
yanıt2
Nirvana:

Bu konuda kadın erkek eşitliği yok . Kadınların eşitlik istemediği tek konu bu olsa gerek .

11
0
yanıtYanıtla
dodd:

ömür boyu nafakamı olur ben nafaka verecem o gününü gün edecek yok ya ondan sonra şidet neden oluyor

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title