Haberler

Hülya Avşar'dan Eski Eşi Kaya Çilingiroğlu'na Kafaları Karıştıran Mesaj!

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar, sosyal medya hesabından eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na yazdığı, "Şimdi daha yakışıklısın" mesajıyla kafaları karıştırdı.

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar sosyal medya hesabından eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na yazdığı, "Şimdi daha yakışıklısın" mesajıyla kafaları karıştırdı.

Hülya Avşar'dan Eski Eşi Kaya Çilingiroğlu'na Kafaları Karıştıran Mesaj!

"HİÇBİR ZAMAN İRTİBATINI KESMEDİ"

Instagram hesabından paylaşım yapan Kaya Çilingiroğlu'nun fotoğrafına yorum yapan Hülya Avşar, "Şimdi daha yakışıklısın" diyerek takipçilerinin kafasını karıştırdı. Hülya Avşar'ın mesajı takipçilerinin aklına "Acaba eski eşine geri mi dönüyor" sorusunu getirdi. Ünlü oyuncu Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile boşanalı neredeyse 15 yıl olmasına rağmen, hiçbir zaman irtibatını kesmedi. Hep iki iyi dost olarak yollarına devam eden ikili, kızları Zehra için de hep bir arada oldu.

Hülya Avşar'dan Eski Eşi Kaya Çilingiroğlu'na Kafaları Karıştıran Mesaj!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kaya Çilingiroğlu Sosyal Medya Hülya Avşar Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hava yağmurlu mu? 2-5 Mayıs hava yağmurlu mu? Bu hafta yağmur yağacak mı? FED FAİZ KARARI 2024 | Mayıs FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne oldu? 2 Mayıs hangi burç? 2 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Mayıs tarihi hangi burç olur? BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? 2 Mayıs TV yayın akışı! Bugün hangi diziler yayınlanıyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Survivor Yasin elendi mi? Dün akşam Survivor'a kim veda etti? Survivor eleme adayları kim oldu? 2 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Mayıs Survivor elenen isim! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (2 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (53)

Adınızı Yazın:

gündemde kalabilmek icin her yolu denesede, tarihi gecmis konserve gibi olmus

46
16
yanıtYanıtla
Zz:

Güzel kadın

24
7
yanıtYanıtla
Ali er:

Türk gençliğinin ahlakını bozan kişilerden biri. Gündemde kalmak için her şeyi yapıyor.

14
3
yanıtYanıtla
kusadası:

HÜLYA Hanımın parası azalmışır

12
2
yanıtYanıtla
Hasan:

Parası bittiyse ondan

8
6
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

avşar kızına laf yok

6
7
yanıtYanıtla
canan:

adam çirkin bee

8
4
yanıtYanıtla
CANEY:

kadın doğru demiş eskiden gerçekten çok çirkindi.

yanıt0
yanıt2
gs emre:

oldum olası hıc sevemedım bu hulya hanımı belkı cok ıyı bır kadındır kısılık olarak da cok ıyıdır ama hıc ısınamadım gercı buda hılya hanımın cok umrunda ya :)

10
2
yanıtYanıtla
KELEBEK:

BEN DE AYNI ŞEKİLDE OLDUM OLASI HİÇ SEVEMEDİM BU KADINI. . . . NORMALDE BU KADINLA İLGİLİ HABERLERE BAKMIYOR, OKUMUYORDUM. . . SIRF BU YORUMU YAZMAK İÇİN BU SEFER BAKTIM. . . .

yanıt1
yanıt1
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title