Haberler

    Hülya Avşar'dan Aldatılma İtirafı

    Güncelleme:

    Sanatçı Hülya Avşar, önceki akşam kız kardeşleri Helin Avşar, Leyla Avşar ve eşi Kaya Çilingiroğlu ile Tarabya Kıyı Balık çıkışı görüntülendi. Gazetecilerle sohbet eden Avşar  kızı, kardeşi Leyla'nın doğum günü için bir araya geldiklerini söyledi.

    Yeni yılda bütün aile bir arada olduklarını söyleyen Hülya Avşar, "Ben sahnedeydim. Ailemde dinlemeye geldi. Beni yalnız bırakmadılar. Her şey çok güzeldi" dedi. Son klibinde oynayan kişinin eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na benzetilmesi ile ilgili de konuşan sanatçı, "Ben o düşünceyle oynatmadım ama sonradan baktım gerçekten benziyor. Yada benim bilinçaltım yada tarzım o olduğu için. Ben fazla yakışıklı erkek sevmiyorum" dedi.

    EVLENDİĞİ KİŞİYİ DE KABUL EDERİM

    Kaya evlenirse Gazetecilerin, "Geçtiğimiz günlerde Kaya bey, Hülya Avşar ile yeniden evlenir misiniz? Sorusuna 'Evlenmem. Asla' diye cevap verdi. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" Sorusuna "Ne istiyorsa onu yapsın. Benim artık evliliğe ihtiyacım yok. Kaya'nın da yok. Hayatımıza her şekilde devam edebiliriz. Biz yapabileceğimiz her şeyi yaptık. Evlendik çocuğumuz oldu. Onun bir tane daha çocuğu oldu. İyi ki de oldu. Küçük Kaya başımızın tacı" dedi. Kaya Çilingiroğlu'nun bir başkasıyla tekrar evlenmesi ile ilgili de konuşan Avşar, "Evlensin. Onu da kabul ederim" diyerek esprili bir yanıt verdi.

    ALDATILDIĞIMI 4 YIL SONRA ÖĞRENDİM

    Yıllar önce eski eşinin Ferrari'yi Feraye anlaması sonucu aldatıldığı ortaya çıkmıştı. Bunun hatırlatılması üzerine, "Çok komik bir durum değil mi? O zaman çok koymuştu ama şimdi sadece hepsine gülüyorum. Kaya zaten çapkın bir adamdı. Ben aldatıldığımı dört sene sonra öğrendim. Dört sene iyi idare etmiş" diyerek kahkahalarla oradan ayrıldı.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Kaya Çilingiroğlu Helin Avşar Hülya Avşar Doğum Günü Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title