Haberler

Hollywood Yıldızı Van Damme Beyaz Şov'a Geldi

Güncelleme:

Her bölümüyle büyük ilgi toplayan Beyaz Şov'un bu haftaki bölümüne ünlü Hollywood yıldızı Jean Claude Van Damme geldi.

Türkiye'de de yatırım yapacağı haberleriyle gündeme gelen Jean Claude Van Damme Türklere övgüler yağdırdı. Beyaz Şov'a konuk olan Van Damme Türkiyeyi çok seviyorum, Türk insanını kendime benzetiyorum dedi.

Beyazıt Öztürk bir Van Damme hayranının mesajını okudu.Hayranı ile canlı yayında buluşturdu. Van Damme ve engelli vatandaşın karşılaşması ile stüdyoda duygusal anlar yaşattı.

İSTANBUL'U GEZMEYE GELDİ

Van Damme 3 gün önce Türkiye'ye geldi. Oyuncu, Türkiye'ye her zaman hayran kaldığını ve Türk insanlarını sıcakkanlılığını çok beğendiğini söyledi. Van Damme, "Türk bir kadınla evlenir misiniz?" sorusuna, "Tabii ki Türk kızları çok güzel, neden olmasın" yanıtını verdikten sonra elindeki tesbihiyle dikkati çekti. Dünyaca ünlü oyuncu, "Tesbih çekerken daha rahat konuşuyorum" diyerek herkesi güldürdü.

JEAN CLAUDE VAN DAMME KİMDİR?

Jean Claude Van Damme, 18 Ekim 1960 tarihinde Belçika'da dünyaya geldi. Henüz 10 yaşındayken dövüş sanatlarına başlayan Van Damme'ın dövüş stilleri Shotokan Karate ve Kickboks'tan oluşuyor. Karete'de siyah kuşak kazandı ve fiziksel gelişimini sağlamak için ağırlık kaldırmaya başladı. Daha sonra Bay Belçika vücut geliştirme unvanını aldı. 16 yaşında başladığı bale okuluna beş yıl gitti.

1983 yılında Fransız yapımı 'Rue Barbare' adlı filmde figuran bir polis rolü aldı. 1984 yılında Breaking adlı break-dance filminde figüranlık yaptı. Daha sonra Hong Kong'a gitti, ancak istediği başarıyı elde edemeyince şansını Hollywood'da denedi. 1986'da No Retreat No Surrender filminde oynadı. 1988'de Black Eagle adlı filmde oynadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jean Claude Van Damme Beyazıt Öztürk Hollywood Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (7)

biri:

parası bitmiş avrupada amerikada sallayan yok gelmiş burda body salonu açmış para kazanacak de git daha vandammı kalmış

15
5
yanıtYanıtla
Realist:

Elin yabancısı bile bizim ülkemizi seviyor ve buraya geliyor, bizimkiler de yabancı ülkeye kaçmak için türlü türlü entrikalara başvuruyorlar. Önce kendi ülkeni sev ve ülken için bir şeyler yap, daha sonra da ülkeni geliştirmek için yabancı ülkeye gidip orada bilim ve fen adına gördüklerini not et ve kendi ülkene taşı. Hatta kendi ülkende daha iyisini yapmak için çalış. Ama nerde, bizimkiler her şeyi ucuza getirmeyi ve bunu yabancı ülkeden getirttim diye övünmeyi sevdikleri için yalnızca alışveriş yapmak ve ortamlarda bir iki poz çekilip sosyal medyada hava atmak için yabancı ülkeye gidiyorlar.

5
7
yanıtYanıtla
sihirbaz:

Ülkeme yatırım yapmaya gelmiş, Baş üstünde yeri var. . .

8
1
yanıtYanıtla
Firavun:

Bu adam dünya yıldızıdır. Okuma yazma bılmeyen annem bile tanıyorsa bunu tv den daha ne diyeyim. Bu adamı gidin doğunun en ücra köyünde yaşlı bır teyzeye sorun o da tanır. Böyle adamlar zor gelir dünyaya. Rambo, vandamme , bruce lee , michael jackson , madonna , maradona , pele , mike tayson, muhammed ali, michael jordan , terminatör , bu insanlar adını tarihe efsane olarak yazdırmışlardır. Kimse kasmasın fazla. Sevmiyorsanız bile saygı duyacaksınız O kadar

3
1
yanıtYanıtla
MERT:

Abartmayın yok yıktı gecti yok kahkayaya boğdu adam sadece tebessüm etti ve güldü cok sacma ve abartı haber nevar bunda anlamadım her sitede bu haber

0
0
yanıtYanıtla
Truth:

Yaşına göre süper formunda, helal!

0
0
yanıtYanıtla
gabriel:

Jean Claude Van Damme ne yazıkki bazi avrupa ülkelerindeki televizyon konuşmalarında 5 yaşındaki bir çocuk gibi yaptıgı konuşma ve hareketleriyle rezil olan bir kişidir kendisi çok iyi bir sinema oyuncusu ve karetecidir kızıda kendisi gibi karetecidir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title