Haberler

Hollywood'un Yeni Aşkı

1977 doğumlu Jessica Chastain, Hollywood'un yeni ilgi odağı.

Hollywood'un son dönemde en çok dikkat çeken ismi 1977 doğumlu Jessica Chastain... 2011'de çekilen 'The Tree of Life-Hayat Ağacı' isimli filmle dikkatleri üzerine çeken Chastain, bu yıl vizyona giren 'Zero Dark Thirty' filmiyle Hollywood'un yeni gözdesi olmayı başardı. Giyim tarzı, şıklığı ve karizmasıyla beğenilen Chastain; güleryüzlü ve kendinden emin haliyle de takdir ediliyor.

TASARIMCILAR ONUN PEŞİNDE

Fransız markası Moncler'in patronlarından Luca Passi de Preposulo ile ilişki yaşayan ve ünlü tasarımcıların en çok giydirmek istediği isimlerden biri olan Chastain; yıllar içinde giyim tarzının daha da oturduğunu ve şu an kendisini nasıl hissederse öyle giyindiğini söylüyor. People dergisi de, 'Hollywood'un yeni aşkı' olarak tanımladığı oyuncunun giydiği her kıyafetin yok sattığını söylüyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Zero Dark Thirty Jessica Chastain Hollywood Magazin Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title