Haberler

Cesur Pozlarıyla Gündemden Düşmeyen Hilal Cebeci Rahibe Oldu!

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Hilal Cebeci, rahibe pozuyla ilginç bir paylaşıma imza attı.

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşmlarla çok konuşulan ve birçok kişi tarafından merakla takip edilen ünlü şarkıcı Hilal Cebeci, kendini rahibe olarak montajladığı fotoğrafını paylaştı.

"RAHİBE HİLAL"

Bir süredir cesur paylaşımlarına ara Hilal Cebeci, Instagram hesabından ilginç bir paylaşıma imza attı. Cebeci, kendisini rahibe fotoğrafına montajladı. Cebeci'nin takipçileri paylaşıma "Rahibe Teresa gibi olmuşsun" yorumunu yaptı.

"HAYATIM RAHİBEDEN FARKSIZ"

Instagram hesabından paylaştığı rahibe fotoğrafına "İnanırmısınız, hayatım bir rahibeninkinden farksız. Hatta onlarınki daha eğlencelidir. NET" yorumunu yapan Cebeci, çok konuşuldu.

Hilal Cebeci Rahibe Oldu!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Hilal Cebeci Instagram Magazin Haberler

500

Yorumlar (72)

merak:

Güzele her''şey yakışır, molla zihniyet TÜRBANCILAR ! örnek Alsınlar.

4
29
yanıtYanıtla
Serap:

Pislik sen önce adam ol türbanlılara hakaret edemezsin

yanıt12
yanıt0
unutulmuştu hatırlatıyor:

Başka malzeme bulamamış sanırım. . Sahi kimdi bu kadın?

21
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Bu artist tayfasının dini imanı paradır:((((((Para için rahibede olurlar papazda olurlar,Ancak topragın 2 metre altına gidince,,evdeki hesabı yanlış yaptıklarını anlayacaklardır.Ancak iş işten geçmiş olacak ve ebedi cehennemi boylayacaklardır.

17
2
yanıtYanıtla
haydar:

ne boş bir kadınsın, yıllardır aynı şeyleri yapıyorsun, ele avuca gelen bir başarın yok

16
1
yanıtYanıtla
şentürk yılmaz:

ne yapsınlar gündeme gelmek için heryolu deniyorlar

16
0
yanıtYanıtla
büşra:

KIMSENIN DINI SIMGELERIYLE ALAY EDEMEZSIN .. NE TÜRBAN .. NE HAC ...INSANLARI AYRISTIRI TIVITLER ATMAYIN.TWETR DA OLAY OLUCAM DIYE SAÇMALIYOLAR ARTIK

6
8
yanıtYanıtla
büşra:

DERISINI DEĞIŞTIRMEYEN YILAN ÖLMEYE MAHKUM DUR AYNISI ZIHINLERINI DEĞIŞTIRMEYEN INSANLAR IÇINDE GECERLIDIR..... ANLAYANA...O KENDINI BILIR

11
3
yanıtYanıtla
rahip:

ne alaka. çift başlı yılanlar değiştirmez. sallamışın gene

yanıt1
yanıt1
büşbüş:

yapma yav senin işin yokmu kız sabahtır yazıyopn hergün gidip çalışsana sen eve ekmek getirde bir işe yara allah boş oturanla boş konuşanı sevmezmiş hadi yallah işee yarın

yanıt4
yanıt1
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title