Haberler

Hilal Cebeci Evleniyor

Güncelleme:

Hilal Cebeci evleneceği yönünde basında çıkan haberleri sosyal paylaşım ağır Twitter'dan doğruladı.

Magazin dünyasının renkli simalarından Hilal Cebeci evleneceği yönünde basında çıkan haberleri sosyal paylaşım ağır Twitter'dan doğruladı. Hilal Cebeci, ismini açıklamayacağı Beşiktaşlı bir futbolcuyla Temmuz ayında dünya evine gireceğini söyledi.

Özellikle son dönemde, twitter üzerinden yazdıkları, takipçilerine taktığı panpiş lakabı ve paylaştığı fotoğraflarla magazin basınının gündeminden düşmeyen Hilal Cebeci, bu kez evlilik haberleriyle dikkat çekiyor. Cebeci, bazı basın yayın organlarında evleneceği yönünde çıkan haberleri, twitter adresinden doğruladı. "Futbolcu eşi olmak zor bişi tabi ki, ama gülü seven dikenine katlanır dimi ballarım" diyen ancak evleneceği futbolcunun ismini açıklamayan Hilal, bir takipçisinin ısrarlı sorularına ise,

"Nazar değmesin diye söylemiyoruz balım çünkü kötü insan çok aramızı bozmaya çalışacaklardır biz de evlenene kadar susma kararı aldık" diye konuştu.

Düğününü Beşiktaş'ın maçlarını oynadığı İnönü Stadı'nda yapmayı ve tüm hayranlarını da davet etmek istediğini belirten Hilal Cebeci, çok mutlu olduğunu ve evlendikten sonra kısa zamanda bebek sahibi olmayı planladığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Hilal Cebeci Twitter Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title