Haberler

Hilal Cebeci'nin Eşcinsel Açıklaması Pınar Altuğ'u Çileden Çıkardı

Şarkıcı Hilal Cebeci'nin "Eşcinsellik bir hastalıktır, bunu normalleştirmeyelim" açıklaması Pınar Altuğ'u kızdırdı. Altuğ, Cebeci için, "Her şeyi bildiğini sanıp bir şey bilmeyen gerizekalılar" dedi.

Eşcinselliğin bir tıpkı obezite gibi bir hastalık olduğunu ve eşcinsellerin hemcinslerine sürekli tacizde bulunduğunu iddia eden şarkıcı Hilal Cebeci ünlü isimleri kızdırdı. Aralarında Deniz Akkaya, Pınar Altuğ Atacan, Akasya Asil Türkmen ve Selin Ciğerci gibi isimlerin yer aldığı ünlüler Cebeci'ye ateş püskürdü.

"GERİZEKALI"

Hilal Cebeci'nin açıklamasını paylaşan Deniz Akkaya'nın paylaşımı sayesinde gören oyuncu Pınar Altuğ Atacan, "Ah şu her şeyi bildiğini sanıp hiçbir şey bilmeyenler, gerizekalı olduklarını bir anlasalar" diyerek tepki gösterdi.

Hilal Cebeci Eşcinsel Açıklaması Pınar Altuğ'u Çileden Çıkardı

TEPKİLER ÜZERİNE AÇIKLAMA YAPTI

Ünlü isimlerin tepkisinin ardından açıklama yapan Hilal Cebeci, "Eşcinselliğin normak olduğunu savunanlar ilk siz olmadığınız gibi son savunucuları da siz olmayacaksınız, eşcinseller ile heterosesuelleri tabiki eşit kefeye koymalıyız, eşit şartlar ve haklar sunmalıyız. Bütün yapılan çalışmalar, eşcinselliğin aslında diğer aşırılıklarla birlikte olduğudur, aşırı cinsel dürtüler, madde ya da ilaç uyuşturucu kullanımı gibi" dedi.

Hilal Cebeci Eşcinsel Açıklaması Pınar Altuğ'u Çileden Çıkardı

Hilal Cebeci Eşcinsel Açıklaması Pınar Altuğ'u Çileden Çıkardı

İşte Ceceli'nin açıklamasına gelen tepkiler...

Hilal Cebeci Eşcinsel Açıklaması Pınar Altuğ'u Çileden Çıkardı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Deniz Akkaya Hilal Cebeci Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (93)

Selda:

Çok eskiden bir kavim bu eşcinsellik yüzünden helak edilmiş. Bunu insan haklarını bahane ederek sıradan bir durummuş gibi göstermek doğru değildir.

333
26
yanıtYanıtla
Realist:

Hilal Cebeci burada haklı. Eşcinsellik tercih değil hastalıktır, bu hastalığa tutulan kişiler tedavi olmalıdırlar. Bizlere düşen de bu kişileri eleştirmemek ve onları kınamamaktır. Aynı durumda olmadığım için onları tam olarak anlayamam. Yalnızca Allah yardımcıları olsun diye dua edebilirim.

302
19
yanıtYanıtla
pinar altug nine:

cebeci dogru demis allah bazi insanlari kafadan sakat olarak dunya''ya gelmesne izin veriyorki obur kafadan sakat olanlar(katiller, yalancilar, sapiklar, israilliler) dunyada yanliz olmadigini anlasin diye. es cinsellik''de iste boyle bir sakatlikj

226
22
yanıtYanıtla
Haluk:

Lut kavminin basina gelenler ad kavminin basina gelenler sapkinliklari yuzunden degilmiydi.kendini modern sanan pinar altug gibi cahiller tv lerde boy gostermeye devam etmemeli her tv de 1 tane yumusak erkek karakteri olusturup turk toplumunu buna alistirmaya calistirmada malesef bir oyundur fakat RTUK denilen ne ise yaradigi belirsiz kurum bu duruma musade ettigi surece pinar altug gibi cahilleri hilal cebeci gibi teshircileri daha cok dinleriz...es cinsellik tedavisinin mumkun olabilecegine inandigim bir hastalik olarak goruyorum bu durumun psikolojik ve fizyolojik olarak irdelenmesi gerektigine inaniyorum.

207
15
yanıtYanıtla
kimse:

rtük sadece siyasi yayınların oranın belirliyor (? akp 5 diğerleri)

yanıt0
yanıt1
BU ne:

Eşcinsellik doğal felakettir.

198
8
yanıtYanıtla
:

LUT KAVMİ NEDEN HELAK OLDU

58
2
yanıtYanıtla
Vatandas:

Cok dogru soylemis ortalik rezilliklerle doldu. Cunku beyinlere normal gibi nakislaniyor .Yeni nesil icin cok tehlikeli bir durum oldu. Eskiden gizli olurdu simdi hersey aleni !

44
4
yanıtYanıtla
BilirKişi:

İlk defa haklı konuşmuş doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar ama

41
4
yanıtYanıtla
Selene aydın:

Eşcinsellik Diye Birşey Yok Eşcinsellik icad Edilmiştir ve Sapkınlıktır

35
6
yanıtYanıtla
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title