Haberler

Herkes Onları Konuşacak!

Aşk, evlilik ve aile ilişkilerini komedi tadında işleyen atv'nin yeni dizisi, karakterleriyle de çok konuşulacak.

CARLOS YILMAZ-CARLOS MARTIN

Carlos Yılmaz 30'lu yaşlarının ortasında; çok yakışıklı, bekar ve bekar olmaktan çok mutlu bir fotoğrafçıdır. Ailesinin ve yakın çevresinin üzerinde sürekli kurduğu evlenme baskısından uzun zamandır kaçmakta, evlenmeyi kesinlikle düşünmemektedir. Günün birinde hayatına İdil'in girmesiyle, bugüne kadar verdiği kararları sorgulamaya başlayacak olan Carlos Yılmaz, hayatında ilk defa aşk ve evlilikle ilgili düşünmeden bir karar verecek ve bu karar hayatını geri dönülemez şekilde değiştirecektir.

İDİL-EZGİ ASAROĞLU

Hayat dolu bir kız olan İdil; güzel olduğu kadar gizemlidir de... Büyük bir tesadüf eseri, bir gece yolu Carlos Yılmaz ile kesişince, hiç beklenmedik bir biçimde aşık olur. Hayatla ilgili aldığı kararlar neticesinde bu aşkın peşini bırakmaya kararlı olsa da, planların zaten bozulmak için yapıldığına karar verip kalbinin sesini dinlemeyi seçecektir. Zaman içinde İdil'in hayatını neden bu kadar çok değiştirmek istediğini öğreneceğiz.

KORKMAZALİ ERSİN DURU

Carlos Yılmaz'ın babası Şerif'in, ilk eşinden olan abisidir. Spor hocası olan Korkmaz, çok sevdiği karısı Aynur ile çok mutludur ve beş yıldır evlidir. Altı ay önce baba olan Korkmaz, babalığa alışmaya çalışmaktadır.

CEYLANEBRU ŞANCI

Carlos Yılmaz ve Korkmaz'ın üvey annesi, Şerif'in de çiçeği burnunda karısıdır. Mısır asıllı olan Ceylan, ülkesinde yapılan güzellik yarışmasında birinci seçilmiş, Türkiye'ye de okumaya gelip buraya yerleşmiştir. Arkadaşlarıyla yemek yemeğe geldiği restoranda Şerif'le tanışmış, aşık olup evlenmiştir.

LİDYA-AYÇA ERTURAN

Moda tasarımcısı ve Carlos Yılmaz'ın kapı komşusu olan Lidya'nın sevgilisi Harun ile yıllardır süren bir ilişkisi vardır. Sevgilisinden artık evlenme teklifi alacağını düşünen Lidya, sevgilisinin doğum gününde ona çok özel bir sürpriz hazırlar, fakat asıl sürprizi kendi yaşar. Çok güvendiği sevgilisinin bir süredir onu aldattığını öğrenir ve bu onda büyük bir travmanın başlangıcı olur. Hayata küsen Lidya, tekrar eski hayatına dönebilecek mi?

ŞERİF-KAZIM AKŞAR

Carlos Yılmaz ve Korkmaz'ın babası... İlk evliliğini Korkmaz'ın annesi ile yapmış, boşandıktan sonra da Carlos Yılmaz'ın annesi ile evlenmiştir. İsabella'nın genç yaşta vefat etmesi üzerine Türkiye'ye dönmüş ve burada bir İtalyan restaurantı açmıştır. Restoranda tanıştığı kendisinden oldukça genç ve güzel eski fotomodel Ceylan ile üçüncü evliliğini yapar. Bakalım bu evlilik nasıl devam edecek? İkili mutlu olabilecek mi?

ERDİ-SERKAN ŞENALP

Hızlı çapkın, hazır cevap ve bitirim Erdi; Carlos Yılmaz'ın hem asistanı, hem de en yakın arkadaşıdır. Gece gezmelerinde Yılmaz'ın da kendisiyle birlikte ava çıkması işine geldiğinden, Carlos Yılmaz'ın bekar kalma kararını desteklemektedir.

HARUN-FURKAN ANDIÇ

Lidya'nın sevgilisidir. İlişkilerinin son birkaç ayında da Lidya'yı başka bir kadınla aldatır ve sonunda Lidya'ya yakalanır.

AYNUR -ENİSE ÜTÜK

Korkmaz'ın karısıdır. Bir havayolu firmasında kabin memuru olarak çalışıyor. Yeni anne oldu. Eşini çok seviyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Türkiye Magazin Haberler

İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! Enkaz altında kalanlar var

İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! Enkaz altında kalanlar var

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

AK Partili Emin Akbaşoğlu duyurdu! Ruhsatsız silahlarla ilgili düzenleme geliyor

AK Partili Emin Akbaşoğlu duyurdu! Ruhsatsız silahlarla ilgili düzenleme geliyor

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title