Haberler

Her yaptığıyla gündem olan fenomen Duygu Özaslan bu sefer de iç çamaşırı tanıtımı yaptı

Güncelleme:

Daha önce de mause ve termos tanıtımı yaparken kullandığı ifadelerle alay konusu olan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, bu sefer de yıllardır tercih ettiği iç çamaşırlarının tanıtımını yaptı.

Yıllar önce YouTube kanalında yayınlamaya başladığı makyaj videolarıyla ünlenen ve şimdilerde geniş bir takipçi kitlesi bulunan Duygu Özaslan, paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Sık sık Instagram hesabından ürün tanıtımları yapan fenomen son yaptığı paylaşımla yine gündeme gelmeyi başardı.

İÇ ÇAMAŞIR REKLAMI YAPTI

Yıllardır tercih ettiği iç çamaşırlarını takipçilerine tavsiye eden Duygu Özaslan, birden fazla çamaşır görselini bir fotoğrafta birleştirerek tek tek anlattı. Hangi kıyafetle nasıl bir çamaşır tercih ettiğinden bahseden fenomen, kilo aldığı dönemde giydiği iç çamaşırını da gösterdi. Fenomen daha sonra yaptığı paylaşımda da tek tek tercih ettiği sütyenleri tanıttı.

Her yaptığıyla gündem olan fenomen Duygu Özaslan bu sefer de iç çamaşırı tanıtımı yaptı

Her yaptığıyla gündem olan fenomen Duygu Özaslan bu sefer de iç çamaşırı tanıtımı yaptı

MAKYAJLA BAMBAŞKA BİRİ OLMUŞTU

Duygu Özaslan, geçtiğimiz günlerde Makeup artist Alp Kavasoğlu'na makyaj yapmış ve değişimiyle bambaşka biri olmuştu. Elizabeth Taylor'dan esinlenerek makyaj yaptıran fenomen, taktığı siyah perukla bambaşka biri olmuştu.

Her yaptığıyla gündem olan fenomen Duygu Özaslan bu sefer de iç çamaşırı tanıtımı yaptı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (12)

Kıt:

Şaşırmadım biraz beyni olsaydı muhakeme yeteneğini kullanırdı prim için ne yapacaklarını şaşırdılar

15
4
yanıtYanıtla
VAY BE:

GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ VE HABER DEĞERİ TAŞIYAN BİR OLAY

12
2
yanıtYanıtla
678:

Zeytin gözlüm sana gönlüm nedendir

2
4
yanıtYanıtla
bu ne be:

hani yüzü nerde. böyle reklammı olur. hayret bişey.

5
0
yanıtYanıtla
Kızgın:

Haberi utancımdan okuyamadım, ama böyleleri de var..

1
3
yanıtYanıtla
ayla:

iyice sapittiniz bize ne be kadin senin íçindekilerden

3
0
yanıtYanıtla
asi:

önce milletin ne giyip çıkardığını eleştirmek yerine ''mouse'' yazmayı öğrenin mause nedir ?

3
0
yanıtYanıtla
günahkarlar:

allah ıslah etsin her yerlerini insanların gözüne gözüne sokuyorlar ateşleri bol olsun

1
1
yanıtYanıtla
albert camus:

la sanane kardeşim onun günahından sanane

yanıt3
yanıt0
Dingil herif:

Ulan dingil herif bakma sende

yanıt6
yanıt1
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title