Haberler

Hem Heyecanlı Hem Soğukkanlı

Güncelleme:

Güzel oyuncu Merve Boluğur, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında düzenlenen adL+ Cengiz Abazoğlu defilesinde podyuma çıktı.

Modayı yakından takip eden güzel oyuncu Merve Boluğur; dün ilk kez, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında düzenlenen adL+ Cengiz Abazoğlu defilesinde podyuma çıktı. adL+Cengiz Abazoğlu markasını tarzına çok yakın bulduğunu söyleyen Boluğur, "İçinde kendimi rahat hissedebileceğim hem maskülen, hem de feminen bir tarzı var" dedi ve ilk defile heyecanını şöyle anlattı: "İlk kez podyuma çıkacağım için biraz heyecanlanlıyım ama ilginç bir şekilde soğukkanlıyım da... Hem benim için, hem de ileride çocuklarım için güzel bir anı olacak."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Cengiz Abazoğlu Merve Boluğur Mercedes Benz İstanbul Magazin Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title