Haberler

Canlı Yayına Bağlanan Kadın, Kocasının Kendisini Kız Kardeşiyle Aldattığını İtiraf Etti

Güncelleme:

Ünlü sunucu Nur Viral'in sunduğu Hayatta Her Şey Var programı yine izleyenlerin kanını donduran bir itirafa sahne oldu. Canlı yayına bağlanan ismini vermek istemeyen bir izleyici, kocasının kendisini kardeşiyle aldattığını itiraf etti.

Beyaz TV'de yayınlanan Nur Viral'in sunduğu Hayatta Her Şey Var programında yapılan itiraf damga vurdu. Canlı yayına telefonla bağlanan bir kadın izleyici, kocasının kendisini kız kardeşiyle aldattığını açıkladı.

Hayatta Her Şey Var'da Şok İtiraf!

KIZ KARDEŞİMLE ALDATTI

Nur Viral'in sunduğu Hayatta Her Şey Var programında telefonla bağlanan seyircilerin şaşırtan itirafları sürüyor. Beyaz TV'de programa bağlanan bir kadın izleyici aldatılma itirafı Nur Viral ve iletişim Uzmanı Canten Kaya'yı şaşkına uğrattı. İsmini vermek istemeyen kadın izleyici kocasının kendisini kız kardeşiyle aldattığını söyledi.

Hayatta Her Şey Var'da Şok İtiraf!

"YAPTIM NE YAPACAKSIN"

Bunu sorduğunda kocasının ise 'Yaptım ne yapacaksın?' diye cevap verdiğini anlatan kadın izleyici, kız kardeşinden nefret ettiğini ve görüşmek istemediğini söyledi. Stüdyodaki uzman iletişim Uzmanı Canten Kaya da genç kadına tavsiyelerde bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nur Viral TV Magazin Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

10-11 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı?
Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

500

Yorumlar (98)

Karakurt Ali.:

YETER ULAN BIKTIK BU TÜR ASPARAGAS , UYDURMALARINIZDAN. SOYTARILAR.

29
1
yanıtYanıtla
MURAT POLAT:

ZİNA ÖMRÜ KISALTIR. İNSANI SEFALETE VE YOKSULLUĞA DÜŞÜRÜR. İNSANIN YÜZÜNDEKİ PARILTIYI ALIR VE YÜZÜN KARARMASINA SEBEP OLUR. HER KİM NE KÖTÜLÜK YAPARSA EN AZ ONUN KADAR MUTLAKA GÖRÜR KİMSENİN YAPTIĞI BU DÜNYADA DA YANINA KAR KALMAZ. KİM DE NE İYİLİK YAPARSA BU DÜNYA DA DA ÖNÜNE MUTLAKA EN AZ 10 MİSLİYLE GELİR.

26
1
yanıtYanıtla
GAYRİ AHLAKİ PAZARI:

BU İTİRAF DEĞİLSADECE MİLLETİN FİKRİNE BU İĞRENÇ DÜŞÜNCELERİ YERLEŞTİRMEKTİR DİZİLER DÜRZÜLER VS PROGRAMLAR HEPSİ AHLAK YIKIMI İÇİN YAPILIYOR BALDIZI, YENGEYİ, TEYZEYİ, HALAYI, KUZENİ, KARDEŞİNİ, YAP DİYE FİKİR VERİYORLAR TELKİNDE BULUNUYORLAR MİLLETİN AHLAKININ BOZULMASI İÇİN ÇALIŞIYORLAR PROGRAM ADI ALTINDA BU SOYTARILIKLARI. . . . . . . . .

24
0
yanıtYanıtla
Yeter artık:

Yalan yanlış sadece milletin aklına karpuz kabuğu getirmek, bu tarz ahlaksızlıkları normalleştirmek için yapılan düzmeceler Hz Allah tez zamanda müstehaklarını versin

24
0
yanıtYanıtla
duygu:

normalleştirme çabası mı bu nedir böyle. . . . millet diyecek aaa herkes yapıyor bende yapıyım nolcak ki. . . . böyle böyle millet çığrından çıktı . . . . göstermeyin artık şunları . . . . derdi sıkıntısı olan tvye değil mahkemeye çıksın derdini sunuculara değil hakim ve savcılara anlatsın. . . rtük de artık bunlara yasak getirsin . . . . bu ne böyle yaaaa. . . .

20
0
yanıtYanıtla
KOMŞU:

Özellikle böyle olaylar ve yaşantılar anlatılıyor ki, bozulmakta olan toplum manevi yapımızı dahada hızlandırmak ve zayıf karekterli ve eğilimli kişilere bu olayların olabileceğini lanse ederek, bu tür insanları da aynı pis ilişkilerin içine çekerek normal hal gibi gösteriliyor. Ancak, ne denetleme kurulu, ne sosyal toplum örgütleri, ne aile birliği örgütleri nede ağır abi takılan maneviyatı korumak için kurulmuş dernekler, hiç birinde bir itiraz, talep, tepki yok ne yazık ki, o zaman yazıklar.

19
0
yanıtYanıtla
Türkiye:

Bunlar toplumu ahlakını bozacak yapay senaryolarla şeytanın aklına gelmeyen program sunuyorlar.Acil olarak devlet bu tür yayınlara müsade etmemeli!!!!

19
0
yanıtYanıtla
memet:

yalandır bence sırf reyting almak için öyle zaten gözlüklü biri var doktor mu ne hep orda sanki herşeyin uzmanı o doktor başka kimse yokmuş gibiher konuda bilgisi var

19
0
yanıtYanıtla
Bir Dost:

Nur Viral''in eşinin kim olduğuna bir bak istersen. İstikbal mobilya reklamları falan nereden geliyor anlayabilirsin. Not: Yandaşçılar iyi bilir.

yanıt6
yanıt0
Rre:

50 kere yazdik söyledik yalan dolan raiting diye, Ama herkesin derdi bu olmus haberler.com dahil, bumudur gazetecilik, yayincilik, halki bilinçlendirme?

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title