Haberler

Hayatını kaybeden Best Model of Turkey Kurucu Başkanı Erkan Özerman'ın "Öldükten sonra beni yaksınlar" sözleri yeniden gündemde

Güncelleme:

Tasarımcı, organizatör, sanatçı menajeri, Best Model of Turkey ve Film-San Vakfı Kurucu Başkanı Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti. Özerman'ın vefatı sonrası geçmiş senelerdeki bir röportajında, "Teşvikiye Camii'nde herhangi bir tören yapmayın istemiyorum. Törensiz yolcu edin dedim. Öldükten sonra beni yaksınlar." ifadeleri akıllara geldi.

Tasarımcı, organizatör, sanatçı menajeri, Best Model of Turkey ve Film-San Vakfı Kurucu Başkanı Erkan Özerman 86 yaşında yaşamını yitirdi. Özerman'ın vefatı sonrası, yıllar önce bir televizyon programında sarf ettiği "Öldükten sonra beni yaksınlar." sözleri yeniden gündem oldu.

Film-San Vakfı Kurucu Başkanı Erkan Özerman, bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Best Model of Turkey Kurucu Başkanı Erkan Özerman'ın 'Öldükten sonra beni yaksınlar' sözleri yeniden gündemdeErkan Özerman

"ÖLDÜKTEN SONRA BENİ YAKSINLAR"

Özerman, geçmiş senelerde katıldığı bir televizyon programında Gökay Kalaycıoğlu'na dikkat çeken açıklamalarda bulunmuş ve öldükten sonra yakılmak istediğini dile getirmişti. Ünlü organizatör yaptığı açıklamada, "Teşvikiye Camii'nde herhangi bir tören yapmayın istemiyorum. Törensiz yolcu edin dedim. Çünkü o törenler o kadar kokteyl salonlarına benziyor ki insanlar orada birbirlerine kartvizitini verip randevulaşıyorlar ve televizyonlarda reklam yaptırıyorlar. Bu kadar maskaralığı ben istemem. Beni yaksınlar! Yakmasalar ne yapacaklar ki? Getirecekler annemin babamın mezarının içine koyacaklar." ifadelerini kullanmıştı.

ERKAN ÖZERMAN KİMDİR?

Prodüktör, organizatör, sanatçı menajeri Erkan Özerman 1938 yılında İstanbul'da doğdu. Galatasaray Lisesi ve Université Paris VIII Sosyoloji Fakültesi, Paris Siyasal Okulu'ndan mezun olmuştur. Çeşitli gazetelerde sinema ve tiyatro eleştirmenliği, magazin yazarlığı yapmıştır. Ayrıca Ankara Radyosu'nda eğlence programları direktörlüğü görevlerinde bulunmuştur.

Hayatını kaybeden Best Model of Turkey Kurucu Başkanı Erkan Özerman'ın 'Öldükten sonra beni yaksınlar' sözleri yeniden gündemdeErkan Özerman

Türkiye'de eğlence sektöründe önemli gece kulübü ve diskoteklerin kurucusu olarak önem teşkil eder. 1976 yılında 1. Uluslararası İstanbul Pop Müzik Festivali Başkanı, 1979 Fransız - Türk Dostluk Derneği Başkanı, 1989 Best Model of Turkey ile Best Model of the World Kurucu Başkanı ve 2001 Sportif Salon Dansları Derneği Kurucu Başkanı'dır. 2017 yılında Best Model'i 22 yaşındaki yeğeni Almila Özerman'a devretmiştir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erkan Özerman Teşvikiye Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (8)

Tolga Tplg:

Umarım camiye gelmez cenazesi. Adam soylemiş yakmak yok ülkemizde. Ama öyle gömsünler. Camiye sokmasınlar.

95
4
yanıtYanıtla
JY:

CAMINIZE GELMEYE BIZDE MERAKLI DEGILIZ.

yanıt17
yanıt78
Gamer Amca Tv:

hayvanların cesetlerinin cami de ne isi var ?

yanıt33
yanıt13
GÖRÜNMEZ ADAM:

Vasiyeti yerinegetirmek lazım yakın gitsin

52
0
yanıtYanıtla
JY:

EN TEMIZI TOPRAK ALTINDA CURUYECEGINE YAKMAK IYI FIKIR. BEN OLDUKDEN SONRA KULLANILA BILECEK ORGANLARIMI BAGISLAYACAGIM VUCUDUMUN GERISI ISTIYORLSRSA TIP OGRENCILERININ OLSUN. ISLERI BITINCEDE YAKSINLAR.

10
36
yanıtYanıtla
fazli:

Hayvan organı insanda çalışmaz bence. Çalışsada insanı hayvanlaştırır diye biliyorum.

yanıt13
yanıt5
Larissa Lari:

Ben namaz kilmiyorum, evime gelene seccade sariyorum ellerimle. Oruç tutmuyorum, iftar hazırlayıp müslüman arkadaşlarımı davet ediyorum. Bu hiç de zor olmuyor. Bari ölünün hakkı olsun, istediği gibi yapılsın. Demek ki zor değilmiş biraz saygı..

8
1
yanıtYanıtla
Tarih tarih:

Yakın

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title